Skip to main content

BEAUTY TIPS

Skincare Now: 7 tips για να... φρεσκάρεις το δέρμα σου

Εύκολοι τρόποι για να δείχνεις ΠΑΝΤΑ όμορφη!


Κέλλυ Νόβακ

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα; Όλες φυσικά! Πώς γίνεται αυτό; Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και οργάνωση. Με τα παρακάτω 7 πραγματικά απλά tips θα αποκτήσεις το λαμπερό δέρμα που πάντα αναζητούσες!

1. Βάλε αντηλιακό προσώπου: Μπορεί να το έχεις ξανακούσει, άλλα το αντηλιακό είναι το σημαντικότερο προϊόν που θα σε βοηθήσει να έχεις πάντα ένα νεανικό δέρμα. Χειμώνα-καλοκαίρι πρέπει να το φοράς σε καθημερινή βάση.

2. Καθάρισε τα πινέλα σου: Έρευνα έχει δείξει ότι το 72% των γυναικών δεν καθαρίζει ποτέ τα πινέλα και τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ του. Τα αντικείμενα αυτά μαζεύουν εύκολα βρωμιά και βακτήρια, λόγω της καθημερινής τους χρήσης, με αποτέλεσμα να βλάπτει το δέρμα. Φρόντισε, λοιπόν, να τα πλένεις συχνά.

3. Φάε καρύδια: Τα καρύδια όλων των ειδών αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και έχουν Ω-3, που κάνει το δέρμα πιο λαμπερό, ενώ παράλληλα σε προστατεύουν από τον καρκίνο του δέρματος.

4. Βάλε τα προϊόντα ομορφιάς με την σωστή σειρά: Αφού πλύνεις το πρόσωπό σου, είναι σημαντικό το πρώτο προϊόν που θα βάλεις σε αυτό, να είναι αυτό με τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Καθώς οι πόροι σου είναι ακόμη “ανοιχτοί” μετά το πλύσιμο, η κρέμα που θα βάλεις θα δράσει αμέσως.

5. Κοιμήσου νωρίς: Ο ύπνος είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να είναι το δέρμα σου πιο λαμπερό και φρέσκο. Το βράδυ το σώμα παράγει θρεπτικές ουσίες που ανανεώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα σου.

6. Βάλε λίγο κόκκινο κρασί στις ρυτίδες: Τα κόκκινα σταφύλια είναι αρκετά αντιοξειδωτικά και βοηθούν το δέρμα σου από το να κάνει ρυτίδες και γραμμές, ή από το να “κρεμάσει”. Κάθε βράδυ, βάλ' το ταμποναριστά στα σημεία που το έχεις περισσότερο ανάγκη.

7. Ξεβάψου πριν κοιμηθείς: Το μακιγιάζ φράζει τους πόρους του δέρματος, με αποτέλεσμα να μην το αφήνει να αναπνεύσει, κάνοντάς το θαμπό. Για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητο κάθε βράδυ να πλένεις το πρόσωπο σου και να ξεβάφεσαι με ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!