Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι θα διατηρήσεις το μανικιούρ σου άψογο (για καιρό)

3 tips για να κρατήσεις το μανικιούρ σου περισσότερο!


Κέλλυ Νόβακ

Εντάξει, και ποια γυναίκα δεν βασανίζεται κάθε τρεις και λίγο με το μανικιούρ της; Όλες μας νομίζω. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο shellac μανικιούρ, το οποίο ναι μεν κρατάει καιρό, αλλά δεν είναι καλό να εφαρμόζουμε στα νύχια μας συνέχει. Αναφέρομαι φυσικά στις φορές αυτές που απλά βάφουμε τα νύχια μόνες μας στο σπίτι.

Για όλες αυτές τις φορές που έχουμε πασχίσει για άψογα νύχια και που τελικά μετά από 1 μέρα αυτά χαλάνε, σου έχω την λύση!

#1. Ξύδι: Πριν βάψεις τα νύχια σου, σου έχω το απόλυτο μυστικό: Βάλε λίγο λευκό ξύδι σε μια μπατονέτα και «καθάρισε» τα νύχια σου. Τι σημαίνει αυτό: Με τον τρόπο αυτό, αποβάλλεις κάθε υποψία νερού σε αυτά, ενώ αποβάλλεις όλα τα φυσικά έλαια των νυχιών κάτι που σε πολλές περιπτώσεις εμποδίζει από το βερνίκι να «κάτσει» καλά.

#2. Λίμα: Λίμαρε πάρα (μα πάρα!) πολύ καλά τα νύχια σου πριν τα βάψεις. Φρόντισε να είναι λεία, να μην ξεφλουδίζουν τα νύχια ή να μην είναι έτοιμα να σπάσουν. Όλοι αυτοί οι «περισπασμοί» είναι και οι συχνότεροι λόγοι που μετά από λίγο χαλάει το μανικιούρ σου.

#3. Topcoat: Αφού έχεις βάψει τα νύχια σου στην επιθυμητή απόχρωση, ήρθε η ώρα για το topcoat. Είναι αυτό που «κλειδώνει» ουσιαστικά το χρώμα. Χρησιμοποιήσέ το σοφά λοιπόν και αφού εφαρμόσεις μια στρώση, τότε εφάρμοσε άλλη μια από τη μέση του νυχιού και πάνω. Έτσι θα αποφύγεις τυχόν «ξεφλουδίσματα» τα οποία 9 στις 10 περιπτώσεις ξεκινάνε από την κορυφή των νυχιών! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του