Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 λόγοι που χρειάζεσαι το υαλουρονικό οξύ στην καθημερινότητά σου

Το απόλυτο συσταστικό που θα… υπερασπιστεί άψογα την επιδερμίδα σου τον χειμώνα!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί οι… Αλκυονίδες ημέρες του Φεβρουαρίου να μας κάνουν να νοσταλγούμε την Άνοιξη, αλλά οι κρύες και ψυχρές θερμοκρασίες με το που πέσει ο ήλιος, μαρτυρούν την σκληρή πραγματικότητα. Ακόμη, χειμώνας είναι στην χώρα μας –πώς έχει συμβεί αυτό φέτος, δεν μπορώ να καταλάβω!  Αυτό σημαίνει, πάντως, ότι η ρουτίνα ομορφιάς μας, συνεχίζει να έχει ανάγκη από λίγη παραπάνω προσοχή απ’ ότι συνήθως.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από τις δύσκολες αυτές καιρικές συνθήκες. Αλλά τίποτα δεν θα «υπερασπιστεί» την επιδερμίδα σου καλύτερα τον χειμώνα, από το υαλουρονικό οξύ. Αυτό το θαυμάσιο συστατικό, σου προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση –πραγματικά τώρα-, αλλά κάνει την επιδερμίδα επίσης τρομερά απαλή και βελτιώνει σημαντικά την όψη της! Πέρα από αυτούς τους λόγους, που ήδη είμαι σίγουρη ότι σε δελεάζουν να δοκιμάσεις αυτό το συστατικό, έχω 3 ακόμη που θα σε πείσουν να αρχίσεις να το συμπεριλαμβάνεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς!

#1. Αποτελεί φυσικό συστατικό: Ενώ πολλά από τα συστατικά που περιέχουν οι κρέμες ενυδάτωσης, αντιγήρανσης κ.ο.κ, μπορεί να μην γνωρίζουμε από πού προέρχονται, με το υαλουρονικό οξύ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτό γιατί, το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό σάκχαρο της επιδερμίδας μας το οποίο «κάθεται» μεταξύ των κυττάρων του δέρματος και το διατηρεί ενυδατωμένο και την όψη σφριγιλή.

#2. Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος: Το υαλουρονικό οξύ δεν… ξεχωρίζει τύπους δέρματος ή ηλικίες. Κάνει για όλες τις επιδερμίδες και όλα τα ηλικιακά γκρούπ (αυτό φυσικά αν έχεις από μικρή ηλίκια ήδη πολύ ξηρή επιδερμίδα).

#3. Εξαφανίζει τις ρυτίδες: Σαν «μαγικό» συστατικό που είναι, όταν το υαλουρονικό οξύ περιέχεται σε κρέμες προσώπου βοηθάει εξαιρετικά στην εξάλειψη των ρυτίδων. Προσφέρει υγρασία αλλά κυρίως διατηρεί αυτή την υγρασία και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, κάτι που βοηθάει στην απομάκρυνση των ρυτίδων. Επίσης, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και «γεμίζει» τα «σπασίματα» που δημιουργούνται με τα χρόνια στην επιδερμίδα.

Must-have προϊόν για τον χειμώνα (και όχι μόνο!): Το Hyalouronic Plex with Matrixyl synthe’6 Crosslinked Hyalouronic Acid Filler Gel (Gel διασταυρωμένου υαλουρονικού οξέως με Matrixyl synthe’6 –Μεσοθεραπεία σε μπουκάλι) της Porcelain Skin.
 

3-hyaluronic-acid-reasons-to-use-01.jpg Το νεοσύστατο brand Porcelain Skin που βασίζει την φιλοσοφία του στην ιαπωνική κουλτούρα ομορφιάς, έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα βαθιάς ενυδάτωσης. Το προϊόν αυτό, αν και διαθέτει «βαριά» σχετικά συστατικά –εννοώντας ότι προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση- , διαθέτει μια εξαιρετικά ελαφριά υφή και σύσταση που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, διατηρώντας την όμως συνεχώς ενυδατωμένη. Προσωπικά, εφάρμοσα το gel πριν το μακιγιάζ και καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας είχα μια φυσική λάμψη (όχι όμως λιπαρότητα). Στην εφαμοργή του νιώθει κανείς σαν να τον καλύπτει ένα «πέπλο» ενυδάτωσης ή προστατευτικό φιλμ, αν θες, το οποίο διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο ακόμη και για 24 ώρες μετά την εφαρμογή του. Νομίζω ότι το μυστικό βρίσκεται στο διεθνώς αναγνωρισμένο Matrixyl synthe’6, ένα ισχυρό λιποπεπτίδιο που ενισχύει  βασικά δομικά στοιχεία και αναδομεί την εσωτερική δομή του δέρματος.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
 

3-hyaluronic-acid-reasons-to-use-02.jpg Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν αλλά και το brand γενικότερα, μπες στο porcelainskin.care.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele

Γίνεται 36 ετών και συνεχίζει να «περπατάει» τη μουσική της με τον πιο θαρραλέο, πετυχημένο και ειλικρινή τρόπο

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο έρωτας με τον Κατράκη και ο θάνατος του συζύγου της

Η αγαπημένη Χριστίνα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» πέθανε σε ηλικία 76 ετών