Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 tips που θα «σώσουν» τα κατεστραμμένα σου μαλλιά

Έτσι θα αποκτήσεις και πάλι υγιή μαλλιά!


Κέλλυ Νόβακ

Μήπως τα μαλλιά σου τελευταία είναι κάπως… θαμπά; Οι άκρες τους έχουν αρχίσει και «ανοίγουν»; Φριζάρουν εύκολα; Σπάει η τρίχα όταν τα χτενίζεις; Ναι, όλα αυτά τα… συμπτώματα, μου είναι αρκετά γνώριμα σαν γυναίκα που μέχρι πρόσφατα είχε κατεστραμμένα μαλλιά! Αν, λοιπόν, όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τα δικά σου μαλλιά, τότε πρέπει να πιάσεις δουλειά! Μπορεί η επανόρθωσή τους να χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά αν ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω tips, τότε δεν θα έχεις να ανησυχείς για τίποτα!

#1. Ξεκίνα το… κούρεμα

Για να αποβάλλεις τις «νεκρές τρίχες» από τα μαλλιά σου (που το πιο πιθανό είναι αυτό να έχει προκληθεί από τις βαφές) είναι σημαντικό να κουρεύεσαι συχνά. Μία φορά στους δύο μήνες είναι μια καλή συχνότητα για να κουρεύεσαι, έτσι ώστε να αρχίσουν τα μαλλιά σου να… παίρνουν τα πάνω τους!

#2. Πες «όχι» στις υψηλές θερμοκρασίες

Άλλος ένας λόγος που μπορεί να έχουν καταστραφεί τα μαλλιά σου είναι η συχνή έκθεσή τους σε υψηλές θερμοκρασίες (βλ. σίδερο μαλλιών, σεσουάρ κτλ.). Απόφυγέ τα και άσε τα φυσικά σου μαλλιά αυτή τη φορά, να εντυπωσιάσουν τους γύρω σου!

#3. Απόφυγε τις χημικές ουσίες

Αν κάνεις ντεκαπάζ στην ρίζα ή στα υπόλοιπα μαλλιά ή γενικότερα οποιαδήποτε άλλου τύπου βαφή που μπορεί να επιβαρύνει την τρίχα, πρέπει να την σταματήσεις asap! Άφησέ τα να «ξεκουραστούν» για λίγο καιρό, αν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις μαλλιά….

#4. Σωστή ενυδάτωση και ενδυνάμωση

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενυδατώνεις σωστά τα μαλλιά σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα προϊόντα. Ποια είναι αυτά; Σαμπουάν, conditioner, μάσκα μαλλιών και λάδι επανόρθωσης.

 

Μust-have προϊόντα για αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτά της νέας σειράς Gliss Fiber Therapy με OMEGAPLEX® . Η Επαναστατική Τεχνολογία Plex αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Αυτή η νέα σειρά χάρις την πρωτοποριακή φόρμουλά που διαθέτει, επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές.

 

4tips-to-repair-your-hair-01.jpg4tips-to-repair-your-hair-02.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ:

http://www.gliss.gr

 

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece

 

 

https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα