Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα 6 βήματα που θα σε… οδηγήσουν στο απόλυτο ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Άψογο μακιγιάζ σε χρόνο dt!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω καλά ότι από την πρώτη στιγμή που βγαίνει ο ήλιος την άνοιξη, το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να… ξεφορτωθείς το πολύ μακιγιάζ! Και το πιο πιθανό είναι να θες να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό ηλιοκαμμένο και φυσικό look στο πρόσωπο.

Τα καλά νέα είναι ότι για να έχεις αυτό που θες, δεν χρειάζεται να κάτσεις με τις ώρες κάτω από τον ήλιο. Άπαξ και ακολουθήσεις τα παρακάτω 6 βήματα θα έχεις το απόλυτο ανοιξιάτικο μακιγιάζ, σε χρόνο dt!

Βήμα #1: Mια κρέμα με δείκτη προστασίας για να ενυδατώσεις καλά την επιδερμίδα αλλά και για να βοηθήσεις το concealer να απλωθεί καλύτερα, είναι το αρχικό βήμα προς ένα άψογο ανοιξιάτικο μακιγιάζ.

Βήμα #2: Σειρά έχει η βάση. Εφαρμόζοντας την τεχνική του contour θα αποκτήσεις ένα πιο ηλιοκαμμένο look.

Βήμα #3: Ήρθε η ώρα του ρουζ. Απόφυγε αυτά που είναι σε σκόνη και τα οποία πρέπει να εφαρμόσεις με πινέλο και προτίμησε ένα σε κρεμώδη υφή, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τοποθέτησε λίγη ποσότητα στα μάγουλα και άπλωσε με κατεύθυνση προς τους κροτάφους. Επέλεξε μια bronze απόχρωση για να δείχνεις πιο μαυρισμένη.

Bήμα #4: Τοποθέτησε μια κρεμώδη σκιά σε γήινη απόχρωση στα μάτια. Προτίμησε μεταλλικές αποχρώσεις, ενώ εάν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα, τότε προτίμησε μια σκιά σε πιο μπεζ/χρυσό χρώμα.

Η απόλυτη ανοιξιάτικη παλέτα eyeshadow είναι η καταπληκτική Cover Shot: Metallic eye palette της Smashbox. Οι ενδιαφέρουσες nude αποχρώσεις της είναι οι μόνες που θα χρειαστείς για αυτή τη σεζόν!
 

6stepstoaneasy-spring-makeup-00.jpg


Βήμα #5:
Για ένα πιο natural look, πρόσθεσε μια καφέ μάσκαρα στις βλεφαρίδες και συμπλήρωσε με ένα καφέ μολύβι στις άκρες των ματιών σου, κάνοντάς το να δείχνει πιο μακρύ.

Βήμα #6: Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα lip balm σε ροζ απόχρωση. Πριν εφαρμόσεις, σκούπισε ελαφρά τα χείλη σου με ένα χαρτομάντιλο στεγνώνοντάς τα καλά, με σκοπό το κραγιόν να μείνει σταθερό όλη μέρα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας