Να τι κάνεις με τα μαλλιά σου και δείχνεις μεγαλύτερη - AllYou.gr

Search

Να τι κάνεις με τα μαλλιά σου και δείχνεις μεγαλύτερη

Τα 4 πιο κοινά λάθη που κάνουν όλες οι γυναίκες!

20 Απριλίου 2017

Εσύ το ήξερες ότι το λάθος χρώμα στα μαλλιά ή ένα… κακό κούρεμα μπορεί να σου προσθέσει χρόνια; Κι όμως είναι γεγονός! Όσο ένα ωραίο χτένισμα μπορεί να αναδείξει την φυσική σου ομορφιά, ένα το οποίο δεν κολακεύει το σχήμα το προσώπου σου μπορεί να αποβεί… μοιραίο για μια σου εμφάνιση. Τόσο ώστε να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη!

Για να είσαι σίγουρη λοιπόν, ότι δεν προσθέτεις χρόνια στην εμφάνισή σου φρόντισε να αποφεύγεις τα παρακάτω. Αυτά είναι τα 4 πιο κοινά λάθη που κάνουν πολλές γυναίκες με τα μαλλιά τους και δείχνουν τελικά μεγαλύτερες.

#1. Έχεις πολύ κοντά μαλλιά

Όταν τα μαλλιά σου είναι υγιή δεν υπάρχει λόγος να τα κουρεύεις πολύ κοντά. Ένα πολύ κοντό κούρεμα μπορεί πολλές φορές να θεωρηθεί συντηρητικό κάτι που μπορεί να σου… βάλει μερικά χρονάκια παραπάνω!

#2. Έχεις πάρα πολύ μακριά μαλλιά

Τα πολύ μακριά μαλλιά μπορεί να είναι και αυτά ένας από τους λόγους που δείχνεις μεγαλύτερη. Οι μακριές άκρες πέρα από το γεγονός ότι συχνά κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν αδύναμα, «μακραίνουν» το σχήμα του προσώπου κάνοντας αντι-λίφτινγκ!

#3. Φοβάσαι να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου

Οι πολύ σκούρες αποχρώσεις είναι συχνά η αιτία που το πρόσωπό σου δείχνει… πρόωρα γερασμένο. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις δίνουν φως στο πρόσωπο σε αντίθεση με τα σκούρα χρώματα τα οποία κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν αδύναμα και ταλαιπωρημένα.

#4. Πήγες πολύ… extreme

 

Ενώ είμαι φαν του να πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας, ένα πολύ extreme κούρεμα μπορεί να είναι ο λόγος που δείχνεις μεγαλύτερη. Όπως και με το πολύ έντονο μακιγιάζ ή τα πολύ trendy ρούχα, έτσι και ένα πολύ τολμηρό κούρεμα –ειδικά όταν δεν αρμόζει στην ηλικία σου-, μπορεί να προσθέσει χρόνια στην εμφάνισή σου!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης