Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να ετοιμαστείς για το πρώτο ραντεβού μέσα σε 15 λεπτά

Ναι, γίνεται! Ακολούθησε 5 εύκολα βήματα και θα τα καταφέρεις.


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι single, σου το δηλώνω από τώρα. Και η ζωή ενός ελεύθερου ανθρώπου (γυναίκας ή άνδρα), εν έτει 2017, δεν είναι εύκολη να ξέρεις! Μέσα σε ένα σωρό από dating apps, που το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, μέσα στα προβλήματα και κουβαλώντας τα… μπαγκάζια του, ο καθένας, από την καθημερινή του σκληρή πραγματικότητα, δεν γίνεται παρά οι ανθρώπινες σχέσεις να αποκτούν ένα τεράστιο χάσμα.

Εγώ είμαι πατροπαράδοτο κορίτσι σε αυτά λοιπόν. Προτιμώ να κάνω μια τετ-α-τετ γνωριμία με έναν άνδρα, πριν αποφασίσω να το κάνω… swipe left (όπως κάνουν τα κορίτσια του Tinder!). Όταν πρόσφατα, λοιπόν, έκανα μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ένα μπαρ, συζητούσα με την κολλητή μου φίλη τα του πρώτου ραντεβού. Βαριέμαι πάρα πολύ να ξέρεις, να μπαίνω στην διαδικασία του να περνάω ώρες ατελείωτες μπροστά από ένα καθρέφτη για να ετοιμαστώ - όσο promising και αν είναι το επερχόμενο ραντεβού μου!

«Μα γιατί εμείς οι γυναίκες να μην μπορούμε να ετοιμαστούμε μέσα σε ένα τεταρτάκι;», μου είπε η φίλη μου. «Σε 15 λεπτά;», μουρμούρισα….Κι επειδή δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να αφήσει μια πρόκληση να περάσει έτσι αδιάφορα από μπροστά του, γι’ αυτό λοιπόν και είπα «ναι» στο challenge!

Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου πως θα τα καταφέρω να σπάσω ρεκόρ χρόνου! Να γίνω μια επίγεια θεά γρήγορα και ανώδυνα!

Και ναι, τα κατάφερα!

Διάβασε τα παρακάτω tips και θα τα καταφέρεις κι εσύ!

Βήμα 1ο: Μακιγιάζ για αρχάριους

Αποφάσισα από εδώ και πέρα να δείχνω στα ραντεβού μου, το «πραγματικό» μου πρόσωπο και όχι αυτό που είναι… μπογιατισμένο με ένα σωρό διαφορετικές τεχνικές μακιγιάζ. Έτσι, λοιπόν, λίγο bronzer (αντί για ρουζ) για ένα ηλιοκαμένο look, λίγο highlighter για ένα φυσικό glow, λίγη μάσκαρα και ένα κόκκινο κραγιόν είναι πλέον το “go-to” μακιγιάζ μου για όλα μου τα ραντεβού.
 

strep_native_000.jpg
 

Βήμα 2ο : Άσ’τα τα μαλλάκια σου

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάντα τον χρόνο να λούζω τα μαλλιά μου, αλλά ευτυχώς για εμένα (και για εσένα) υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις! Πρώτη λύση: dry shampoo. Ψεκάζω λίγο στην ρίζα των μαλλιών και τους δίνω αμέσως όγκο. Δεύτερη λύση: τα πιάνω έναν όμορφο κότσο. Τι πιο κομψό από ένα κότσο σινιόν οεο; Τέλειο look για το πρώτο ραντεβού.

Βήμα 3o : Βλέπω τρίχες παντού ή μήπως όχι;

Εντάξει, το Α και το Ω για ένα πρώτο ραντεβού: να μην υπάρχει ίχνος τρίχας πάνω μου! Πουθενά όμως. Ούτε στις μασχάλες, ούτε στο περίφημο μουστάκι (πώς περιμένουμε να μας φιλήσουν τρυφερά στο τέλος του ραντεβού αλλιώς;), ούτε στα πόδια. Το ξυραφάκι είναι NO, ειδικά όταν θες να εξοικονομήσεις χρόνο. Εκτός κι αν θες να ρισκάρεις να βγεις με κοψίματα, κόκκινο δέρμα και φαγούρα. Α πα πα, δεν το ρισκάρεις και ευτυχώς έχεις τρόπο να αποτριχωθείς πάρα πολύ γρήγορα. Μας βρήκα τον απόλυτο, τον τέλειο σύμμαχό μου! Τ’ όνομα του, Strep!
 

strepcollagein.JPG

 

Με μακρά παράδοση και ιστορία στη μεθοδολογία της αποτρίχωσης, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Strep, εύλογα θεωρείται "Ο Ειδικός". Είναι τόσο εύκολα στην χρήση (μέχρι και εγώ κατάφερα να τα χρησιμοποιήσω σωστά που είμαι άσχετη!) αποτελεσματικά και πραγματικά αξιόπιστα! Χρησιμοποίησα λοιπόν, τις ταινίες σώματος Strep Sugaring στα πόδια, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις «κοντές» τρίχες και απομακρύνουν τις ρίζες της τρίχας αφήνοντας το δέρμα απαλό για 4-6 εβδομάδες, ενώ παράλληλα λόγω των 100% φυσικών συστατικών τους, χαρίζουν μεταξένια απαλότητα. 

Όλα τα προϊόντα Strep είναι φανταστικά (βλ. Strep Crystal line, Strep Argan Oil και Strep Sugaring), καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο. Ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε δηλαδή για μια τέτοια περίσταση!
 

Βήμα 4ο : “How do I look?”

Μην το πολυσκέφτεσαι το πράγμα! Στο πρώτο ραντεβού θέλεις να είσαι κομψή και σέξι. Βάλε, λοιπόν, το φόρεμα ή το σύνολο γενικότερα με το οποίο αισθάνεσαι καλά και ξέρεις ότι σου ταιριάζει. Πάντως ένα LBD (μικρό, μαύρο φόρεμα) είναι πάντα η καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου! Απλά τα πράγματα!

Βήμα 5ο :  Παρφουμαρίσου

Έχεις βρει τι θα φορέσεις, το μακιγιάζ που θα κάνεις, τα μαλλιά σου πώς θα φτιάξεις και το δέρμα σου δείχνει λείο, απαλό και πιο λαμπερό από ποτέ! Τι άλλο χρειάζεσαι; Μα το signature άρωμά σου φυσικά; Πώς θα αφήσεις το… αποτύπωμά σου αλλιώς;

Δέξου κι εσύ την… πρόκληση και στο επόμενο ραντεβού σου, ακολούθησε τα παραπάνω βήματα! Θα με θυμηθείς…

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα