Τα 6 beauty βήματα που πρέπει να ακολουθείς κάθε πρωί - AllYou.gr

Search

Τα 6 beauty βήματα που πρέπει να ακολουθείς κάθε πρωί

Εάν θέλεις ένα υγιές και νεανικό δέρμα φυσικά!

20 Ιουνίου 2017

Όλες ξέρουμε την σημασία της νυχτερινής περιποίησης του προσώπου μας, αλλά και η πρωινή είναι εξίσου κρίσιμη. Σε αντίθεση με το βράδυ, όπου η ρουτίνα μας στοχεύει στο να «λύσει» τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα μας, η πρωινή έχει σκοπό να προστατέψει και να προλάβει τυχόν «κακουχίες» που θα αντιμετωπίσει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Και επειδή, το δέρμα μας δεν γίνεται να γίνει πιο νεανικό από αυτό που έχουμε τώρα, μπορούμε να το διατηρήσουμε και να το προσέξουμε τώρα, σήμερα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να συμπεριλάβεις στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σου, παρόλα αυτά, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλίστριες, ξέρουμε πολύ καλά ότι μια χρονοβόρα διαδικασία αποτελεί περισσότερο βάρος, παρά ευχαρίστηση.

Γιατί και ποια γυναίκα δεν απολαμβάνει να περιποιείται τον εαυτό της, ειδικά όταν γνωρίζει ότι πρόκειται με τον τρόπο αυτό να γίνει πιο λαμπερή και όμορφη; Καμία, αν ξέρει ότι αυτή η περιποίηση κρατάει πάνω από 10 λεπτά! Γιατί τα παρακάτω βήματα που σου προτείνω, δεν υπάρχει περίπτωση να σου πάρουν από 5 λεπτά!

Βήμα #1: Άπλωσε σε καθαρό πρόσωπο ένα καθαριστικό έλαιο ομορφιάς.

Βήμα #2: Ολοκλήρωσε τον καθαρισμό χρησιμοποιώντας ένα απαλό καθαριστικό προσώπου

Βήμα #3: Ενυδατώσου με ένα δροσιστικό toner

Βήμα #4: Άπλωσε ένα serum για να κάνεις την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας πιο αποτελεσματική

Βήμα #5: Ολοκλήρωσε την ενυδάτωση με μια κρέμα προσώπου

Βήμα #6: Βάλε αντηλιακό με SPF 30+Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης