Καθάρισε τα πινέλα σου με τον πιο… εναλλακτικό τρόπο - AllYou.gr

Search

Καθάρισε τα πινέλα σου με τον πιο… εναλλακτικό τρόπο

Ο πιο πρωτότυπος και οικονομικός τρόπος για να κάνεις τα πινέλα σου να λάμπουν!

10 Αυγούστου 2017

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά, που αφορούν τον καθαρισμό των πινέλων του μακιγιάζ. Αυτό το task είναι εξάλλου από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις, αν επιθυμείς μια λαμπερή και κυρίως υγιή επιδερμίδα!

Και σίγουρα, αν είσαι η beauty addict- που ξέρω ότι είσαι- ο καθαρισμός των πινέλων σου είναι το Α και το Ω στα θέματα του μακιγιάζ σου! Και είμαι ακόμα πιο σίγουρη ότι έχεις δοκιμάσει ένα σωρό beauty products και ένα σωρό τρόπους για να καθαρίζεις γρήγορα και εύκολα τα πινέλα σου.

Το νέο… trend λοιπόν, θέλει να πας σε ένα κατάστημα παιχνιδιών! Το απόλυτο hack για να καθαρίζεις τα πινέλα σου, θα το βρεις εκεί! Πήγαινε λοιπόν, εκεί που πουλάνε τα παιχνίδια τύπου Lego και αγόρασε την βάση από σιλικόνη που χρησιμεύει για να τοποθετεί κανείς με σταθερότητα τα κομμάτια Lego!
 

base_lego_forbrushes_cleaning_01.jpg
 

Αυτή η ειδική βάση (που είναι και οικονομική) είναι η λύση στα προβλήματά σου! Πολλές beauty lovers χρησιμοποιούν αυτό το αντικείμενο για να καθαρίσουν τα πινέλα τους. To πράγμα λειτουργεί ως εξής:

Αφού έχεις βουτήξει τα πινέλα σε νερό και σαπούνι, τρίψε τα κάνοντας κυκλικές κινήσεις στην βάση για Lego! Τρίβοντας τα πινέλα στην βάση αυτή από σιλικόνη, αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ πιο εύκολα και γρήγορα! Επίσης, το… παιχνίδι αυτό δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ!

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!