Τι να κάνεις για να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά το πρωί - AllYou.gr

Search

Τι να κάνεις για να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά το πρωί

3 τρόποι που για να αποκτησεις μαλλιά απαλά, σαν μετάξι!

09 Αυγούστου 2017

Είναι γεγονός ότι όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε τέλεια μαλλιά. Και λογικό! Ειδικά, όταν «κάνουμε» τόσα πολλά πράγματα σε αυτά, προσπαθώντας να πετύχουμε ένα τέλειο look!

Όλες οι γυναίκες, όμως, ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας. Και είτε το κάνουμε σε μεγάλο βαθμό είτε σε μικρότερο, πρέπει να τα περιποιούμαστε πάντα, αν θέλουμε να διατηρηθούν λαμπερά και υγιή.

Προσωπικά, βρίσκω ότι οι νυχτερινές ώρες είναι μια καλή ευκαιρία, για να προσφέρουμε την κατάλληλη φροντίδα στα μαλλιά μας. Για να χρησιμοποιήσουμε όλα τα κατάλληλα μέσα και να τα περιποιηθούμε στο έπακρο!

Προσωπικά, από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι οι εξής:

#1. Όταν νιώθω ότι φριζάρουν, είτε επειδή έχει υγρασία, είτε γιατί χρειάζονται ενυδάτωση, τότε ανταλλάσσω την βαμβακερή μαξιλαροθήκη μου με μια μεταξωτή που δεν απορροφάει την υγρασία από την τρίχα των μαλλιών μου.

#2. Τους προσφέρω ενυδάτωση, εφαρμόζοντας ένα έλαιο ομορφιάς στα μαλλιά. Όταν είναι άλουστα, απλώνω σε όλα τα μαλλιά, από την ρίζα μέχρι και τις άκρες, λάδι καρύδας, ή argan oil ή ελαιόλαδο και ξεπλένω το πρωί.

#3. Αφού έχω λούσει τα μαλλιά μου, εφαρμόζω μια ενυδατική μάσκα μαλλιών την οποία δεν ξεπλένω και κοιμάμαι με αυτή όλο το βράδυ. Όσο περισσότερο αφήνεις μια μάσκα μαλλιών, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα δεις στα μαλλιά σου. Επίσης, ο τρόπος αυτός κάνει τα μαλλιά, τρομερά απαλά!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης