Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι να κάνεις για να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά το πρωί

3 τρόποι που για να αποκτησεις μαλλιά απαλά, σαν μετάξι!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι γεγονός ότι όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε τέλεια μαλλιά. Και λογικό! Ειδικά, όταν «κάνουμε» τόσα πολλά πράγματα σε αυτά, προσπαθώντας να πετύχουμε ένα τέλειο look!

Pixel
Pixel

Όλες οι γυναίκες, όμως, ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας. Και είτε το κάνουμε σε μεγάλο βαθμό είτε σε μικρότερο, πρέπει να τα περιποιούμαστε πάντα, αν θέλουμε να διατηρηθούν λαμπερά και υγιή.

Προσωπικά, βρίσκω ότι οι νυχτερινές ώρες είναι μια καλή ευκαιρία, για να προσφέρουμε την κατάλληλη φροντίδα στα μαλλιά μας. Για να χρησιμοποιήσουμε όλα τα κατάλληλα μέσα και να τα περιποιηθούμε στο έπακρο!

Προσωπικά, από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι οι εξής:

#1. Όταν νιώθω ότι φριζάρουν, είτε επειδή έχει υγρασία, είτε γιατί χρειάζονται ενυδάτωση, τότε ανταλλάσσω την βαμβακερή μαξιλαροθήκη μου με μια μεταξωτή που δεν απορροφάει την υγρασία από την τρίχα των μαλλιών μου.

#2. Τους προσφέρω ενυδάτωση, εφαρμόζοντας ένα έλαιο ομορφιάς στα μαλλιά. Όταν είναι άλουστα, απλώνω σε όλα τα μαλλιά, από την ρίζα μέχρι και τις άκρες, λάδι καρύδας, ή argan oil ή ελαιόλαδο και ξεπλένω το πρωί.

#3. Αφού έχω λούσει τα μαλλιά μου, εφαρμόζω μια ενυδατική μάσκα μαλλιών την οποία δεν ξεπλένω και κοιμάμαι με αυτή όλο το βράδυ. Όσο περισσότερο αφήνεις μια μάσκα μαλλιών, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα δεις στα μαλλιά σου. Επίσης, ο τρόπος αυτός κάνει τα μαλλιά, τρομερά απαλά!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

BEAUTY TIPS

Ποια λάθη να αποφύγετε για να διατηρήσετε τη νεανικότητα των χεριών σας

Εάν τα χέρια σας γερνούν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα σας, μπορεί να κάνετε αυτά τα λάθη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας