Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να ξυπνάς με τέλεια επιδερμίδα

4 τρόποι για να αποκτήσεις την επιδερμίδα των ονείρων σου!


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά, όσον αφορά τα θέματα της ομορφιάς, νομίζω ότι μια καλή επιδερμίδα είναι το Α και το Ω. Είναι αυτή που «κερδίζει» σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι τόσο τα μαλλιά, τα φρύδια, το μακιγιάζ, ίσως ακόμα και τα φυσικά χαρακτηριστικά. Αλλά μια τέλεια επιδερμίδα, μια υγιής επιδερμίδα, μια λαμπερή επιδερμίδα είναι αυτή που μας κάνει τελικά, πραγματικά όμορφες. Από μέσα προς τα έξω.

Μια καλή επιδερμίδα μπορεί πάντα να «σταθεί» μόνη της. Είτε έχεις για π.χ. την τέλεια συμμετρική μύτη, είτε όχι, αν η επιδερμίδα σου δεν είναι υγιής, τα πάντα… «χάνονται». Μια λαμπερή όψη δεν χρειάζεται μακιγιάζ, γιατί είναι όμορφη και ακτινοβολεί από μόνη της.

Απ΄ότι μπορεί να κατάλαβες, μπορώ να συνεχίσω αυτή την κουβέντα ώρες ολόκληρες, για τους λόγους που είναι σημαντικό να περιποιούμαστε τελικά το δέρμα μας, αλλά νομίζω ότι οι πράξεις καμιά φορά, έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τα λόγια.

Θα προχωρήσω λοιπόν, στο διά ταύτα, και θα σου πω μερικά πανέξυπνα τρικ για να αποκτήσεις μια όμορφη επιδερμίδα ή και να την διατηρήσεις, αν έχεις ήδη μια σφριγηλή όψη.

Τα παρακάτω tips είναι διαχρονικά. Και εξηγώ: Δεν είναι τρικ/tips (όπως θες μπορείς να τα πεις) που βασίζονται σε προϊόντα «περιστασιακά» και που περιέχουν υλικά που είναι #trendingnow. Πρόκειται για μεθόδους που θα λειτουργούν μια ζωή.

Τα συγκεκριμένα tips λοιπόν, αφορούν την βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας. Το βράδυ, το δέρμα μας λειτουργεί ακόμη καλύτερα, ειδικά όταν κοιμόμαστε, με αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα να ξυπνήσουμε με ακόμα πιο ανανεωμένο δέρμα.

Για να το πετύχεις αυτό λοιπόν, κάνε τα εξής:

#1. Εφάρμοζε πάντα μια κρέμα νυκτός η οποία ταιριάζει άψογα στον τύπο δέρματός σου

#2. Βάλε στην βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σου, την βιταμίνη C (βλ. με την χρήση ενός serum) που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα

#3. Κάνε μια μάσκα με ροζ άργιλο πριν πέσεις για ύπνο που θα αποτοξινώσει την επιδερμίδα επιτρέποντας της να «αναπνεύσει» καλύτερα, αλλά και να απορροφήσει πλήρως τα προϊόντα ομορφιάς

#4. Ενσωμάτωσε το τριαντάφυλλο στην ρουτίνα σου. Είτε με μια κρέμα που να περιλαμβάνει ροδοπέταλα ή ροδόνερο ή απλά ψεκάζοντας ροδόνερο στο πρόσωπο το οποίο θρέφει το δέρμα και το κάνει πιο μαλακό.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;