Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι θα αφαιρέσεις τους λεκέδες του μέικ-απ από τα ρούχα σου

3 εύκολοι τρόποι, χωρίς...πλυντήριο.


Κέλλυ Νόβακ

Μήπως σου έχει τύχει ποτέ, το άψογο foundation που μόλις έχεις εφαρμόσει στο πρόσωπο να… τρέξει λιγάκι στην μπλούζα σου; Ή μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά, να βγάλεις το φόρεμά σου και η λαιμόκοψη να ακουμπήσει το πρόσωπό σου και να λερωθεί με μακιγιάζ; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Η απάντηση ξέρω ότι είναι θετική. Σε όλες μας έχει συμβεί αυτό εξάλλου!

Pixel
Pixel

Δεν είναι το χειρότερο αυτό; Ειδικά, όταν πρέπει να φύγεις από το σπίτι, γιατί έχεις ένα σημαντικό ραντεβού και ενώ όλα είναι στην εντέλεια, το ρούχο σου είναι λερωμένο!

No worries πάντως, γιατί σου έχω λύσεις! Ναι, όχι μία, αλλά τρεις! Με τα παρακάτω tips, αν δράσεις επί τόπου και γρήγορα, τότε μπορείς να λύσεις το πρόβλημα σου στο… άψε-σβήσε!

Tip #1

Χρησιμοποίησε λακ. Απλά, ψέκασε λίγη λακ στον λεκέ και άφησε να «κάτσει» για λίγα λεπτά. Έπειτα, σκούπισε με μια νωπή πετσέτα.

Tip #2

Πρόλαβε τον λεκέ όσο είναι ακόμη «φρέσκος», χρησιμοποιώντας ένα μωρομάντηλο ή λίγο υγρό ντεμακιγιάζ. Αν χρησιμοποιήσεις το υγρό ντεμακιγιάζ, τότε βάλε πρώτα σε μια μπατονέτα ή μια πετσέτα και ταμποναριστά σκούπισε τον λεκέ.

Tip #3

Είναι ο λεκές επίμονος; Δοκίμασε αφρό ξυρίσματος! Εφάρμοσε στον λεκέ και άφησε λίγο να «κάτσει». Έπειτα, τρίψε καλά στον λεκέ και ξέπλυνε με κρύο νερό. Επανέλαβε την διαδικασία, αυτή την φορά με ζεστό νερό.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

BEAUTY TIPS

Ποια λάθη να αποφύγετε για να διατηρήσετε τη νεανικότητα των χεριών σας

Εάν τα χέρια σας γερνούν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα σας, μπορεί να κάνετε αυτά τα λάθη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών