Αυτό είναι το μυστικό για να αφαιρείς εύκολα την αδιάβροχη μάσκαρα - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το μυστικό για να αφαιρείς εύκολα την αδιάβροχη μάσκαρα

Το απόλυτο τρικ από τον celebrity makeup artist του Χόλυγουντ!

23 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Ο Nick Barose είναι ο άνθρωπος «πίσω» από τα beauty looks πολλών γνωστών σταρ, όπως της Priyanka Chopra, Lupita Nyong’o και πολλών άλλων.

Όντας λοιπόν, ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον χώρο αυτό, καταλαβαίνεις ότι γνωρίζει 1-2 (ή και πολλά περισσότερα) πραγματάκια και tricks, όσον αφορά το μακιγιάζ!

Ένα που φαίνεται να ταλαιπωρεί αρκετά, εμάς τις… «κοινές» θνητές είναι οι long-lasting φόρμουλες πολλών προϊόντων. Και ενώ κάτι τέτοιο είναι σίγουρα καλό για να διατηρούμε το μακιγιάζ μας σταθερό πολλές ώρες, ίσως να μην είναι τόσο θαυμάσιο όταν πρέπει να αφαιρέσουμε ένα τέτοιο προϊόν στο τέλος της ημέρας.

Να, όπως μια αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην προτιμάει μια αδιάβροχη μάσκαρα από μία, με πιο «απλή» σύνθεση, εφόσον γνωρίζουμε ότι θα κρατήσει ώρες. Παρόλα αυτά, το να την αφαιρέσουμε δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, με αποτέλεσμα να τρίβουμε με δύναμη το δέρμα μας, με το προϊόν ντεμακιγιάζ και να «ενοχλούμε» έτσι το δέρμα.

Τι προτείνει λοιπόν, ο Barose; Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε το απόλυτο τρικ!

Η πρόταση του είναι να ξεκινήσεις με την εφαρμογή μιας κανονικής, απλής μάσκαρας. Να εφαρμόσεις μια πρώτη στρώση με αυτή και έπειτα να συνεχίσεις με την αδιάβροχη. Αυτό το ονομάζει το «κοκτέιλ μάσκαρας»! Έτσι, με την δεύτερη στρώση της αδιάβροχης μάσκαρας, επιτρέπει στο να ασφαλίσει τις βλεφαρίδες και να παραμείνουν έντονες, για ώρες ολόκληρες. Αυτό το τρικ, επίσης, δεν «επιβαρύνει» την υγεία των βλεφαρίδων και επιτρέπει στο προϊόν να αφαιρεθεί πιο εύκολα.

Αν κρίνουμε πάντως από τις εμφανίσεις των πελατών του στο κόκκινο χαλί, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι αυτό το τρικ που εφαρμόζει, λειτουργεί άψογα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!