Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό είναι το μυστικό για να αφαιρείς εύκολα την αδιάβροχη μάσκαρα

Το απόλυτο τρικ από τον celebrity makeup artist του Χόλυγουντ!


Κέλλυ Νόβακ

Ο Nick Barose είναι ο άνθρωπος «πίσω» από τα beauty looks πολλών γνωστών σταρ, όπως της Priyanka Chopra, Lupita Nyong’o και πολλών άλλων.

Όντας λοιπόν, ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον χώρο αυτό, καταλαβαίνεις ότι γνωρίζει 1-2 (ή και πολλά περισσότερα) πραγματάκια και tricks, όσον αφορά το μακιγιάζ!

Ένα που φαίνεται να ταλαιπωρεί αρκετά, εμάς τις… «κοινές» θνητές είναι οι long-lasting φόρμουλες πολλών προϊόντων. Και ενώ κάτι τέτοιο είναι σίγουρα καλό για να διατηρούμε το μακιγιάζ μας σταθερό πολλές ώρες, ίσως να μην είναι τόσο θαυμάσιο όταν πρέπει να αφαιρέσουμε ένα τέτοιο προϊόν στο τέλος της ημέρας.

Να, όπως μια αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην προτιμάει μια αδιάβροχη μάσκαρα από μία, με πιο «απλή» σύνθεση, εφόσον γνωρίζουμε ότι θα κρατήσει ώρες. Παρόλα αυτά, το να την αφαιρέσουμε δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, με αποτέλεσμα να τρίβουμε με δύναμη το δέρμα μας, με το προϊόν ντεμακιγιάζ και να «ενοχλούμε» έτσι το δέρμα.

Τι προτείνει λοιπόν, ο Barose; Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε το απόλυτο τρικ!

Η πρόταση του είναι να ξεκινήσεις με την εφαρμογή μιας κανονικής, απλής μάσκαρας. Να εφαρμόσεις μια πρώτη στρώση με αυτή και έπειτα να συνεχίσεις με την αδιάβροχη. Αυτό το ονομάζει το «κοκτέιλ μάσκαρας»! Έτσι, με την δεύτερη στρώση της αδιάβροχης μάσκαρας, επιτρέπει στο να ασφαλίσει τις βλεφαρίδες και να παραμείνουν έντονες, για ώρες ολόκληρες. Αυτό το τρικ, επίσης, δεν «επιβαρύνει» την υγεία των βλεφαρίδων και επιτρέπει στο προϊόν να αφαιρεθεί πιο εύκολα.

Αν κρίνουμε πάντως από τις εμφανίσεις των πελατών του στο κόκκινο χαλί, τότε μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι αυτό το τρικ που εφαρμόζει, λειτουργεί άψογα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα