Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ψάχνεις δώρο; Δες αυτά τα 3 εκπληκτικά gift set ομορφιάς

Να τι δώρο θα κάνεις στην κολλητή σου φέτος τα Χριστούγεννα!


Κέλλυ Νόβακ

O Δεκέμβρης είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά!

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις από τώρα να προετοιμάζεσαι! Για τα ψώνια που θα κάνεις για τον εαυτό σου (εάν δεν καλομάθουμε τώρα τον εαυτό μας, πότε;), αλλά και για τα δώρα που θα κάνεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Εγώ, βρήκα τα 3 καλύτερα χριστουγεννιάτικα σετ δώρων ομορφιάς, τα οποία θα κάνουν εκπληκτικά δώρα για την κολλητή σου, την μητέρα σου, την αδερφή και η λίστα συνεχίζεται!
 

Roger&Gallet Χριστουγεννιάτικο Σετ
 

3christamasets_01.jpg

Τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα σετ Roger&Gallet Eau de toilette περιλαμβάνουν ένα άρωμα Roger&Gallet 100ml, ένα αφρόλουτρο 50ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 50ml και υπόσχονται να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα μια ολοκληρωμένη τελετουργία περιποίησης. Διατίθεται στις σειρές Rose, Fleur D’ Osmanthus, Gingembre Rouge, Bois D’Orange, Fleur D’Osmanthus & Fleur de Figuier.

 

Caudalie Christmas Collection

3christamasets_02.jpg

H Caudalie, αποκαλύπτει τη νέα και συλλεκτική συλλογή των Χριστουγεννιάτικων σετ δώρου! Η συλλογή περιλαμβάνει το Hydrating Body Set με 2 μοναδικά προϊόντα πλούσια σε έλαια καριτέ και σταφυλιού που καταπραΰνουν τις ξηρές επιδερμίδες, το Beauty Elixir Set - Make-up Artist Secrets με το ξεχωριστό Beauty Elixir που γιορτάζει τα 20 χρόνια επιτυχίας του, το Thé des Vignes Scented Set που συνδυάζει το αισθησιακό άρωμα που εμπνεύστηκε ο εκλεκτός αρωματοποιός Jacques Cavallier  με το ενυδατικό αφρόλουτρο και την θρεπτική λοσιόν σώματος και το Eau des Vignes Scented Set με υπέροχα προϊόντα περιποίησης σώματος της ομώνυμης best seller σειράς που μας ταξιδεύει στη γαλλική εξοχή με νότες εσπεριδοειδών και musk. 

 

L’Erbolario Beauty Bag

3christamasets_03.jpg
 

Για να έχεις πάντα κοντά σου τη μαγεία της σειράς Lillà Lillà, η L’Erbolario δημιουργεί για ένα μαγικό τσαντάκι που περιέχει το Άρωμα, το Αφρόλουτρο και την Αρωματική Κρέμα για το σώμα, σε ειδικό μέγεθος. Γοητευτικά, πολύτιμα και τόσο αρωματικά! Μην ξεχνάς ότι είναι φυτικά καλλυντικά!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας

FITNESS

5 είδη άσκησης στη φύση για να δοκιμάσεις αυτό το Πάσχα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος