Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να διατηρήσεις τα μαλλιά σου λαμπερά τον χειμώνα

4 μάσκες μαλλιών που θα προσφέρουν στα μαλλιά σου ενυδάτωση σε βάθος!


Κέλλυ Νόβακ

Όπως και με την επιδερμίδα μας, έτσι και με τα μαλλιά μας, καμιά φορά δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά για να προσφέρουμε σε αυτά ένα φυσικά, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αρκούν τα κατάλληλα προϊόντα και όλα μπορούν να συμβούν!

Τον χειμώνα λοιπόν, που τα μαλλιά μας, λόγω του καιρού, αφυδατώνονται πιο εύκολα είναι σημαντικό να τους προσφέρουμε έξτρα ενυδάτωση και περιποίηση, ώστε η τρίχα να παραμένει δυνατή!

Μια μάσκα για τα μαλλιά είναι ο κατάλληλος τρόπος να το πετύχουμε αυτό! Παρακάτω λοιπόν, σου παρουσιάζω 4 μάσκες για τα μαλλιά, οι οποίες είναι σούπερ ενυδατικές και εξαιρετικά θρεπτικές για την τρίχα! Έτσι, τα μαλλιά σου θα είναι λαμπερά όλο τον χειμώνα!

 

Wash & Go Instant Beauty 5

4masksforwinter_01.JPG

Η νέα μάσκα μαλλιών Wash & Go INSTANT BEAUTY 5 περιποιείται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο και ολοκληρωτική αναζωογόνηση: 1) χαρίζει λάμψη στη στιγμή, 2) αφήνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια, 3) προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή φθορά, 4) ενισχύει το φυσικό όγκο, 5) αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και με ζωντάνια.

 

Garnier Mάσκα Απαλότητας Πολλαπλών Χρήσεων (με γάλα καρύδας και λάδι μακαντάμια)

4masksforwinter_02.JPG

Μοναδική θεραπεία για τα μαλλιά με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η καρύδα συμπυκνωμένο σε μια πλούσια σύνθεση με γάλα καρύδας, λάδι καρύδας και λάδι μακαντάμια, που δρα με 3 τρόπους:1) Ως μάσκα, για απαλότητα και έντονη θρέψη των μαλλιών, 2) σε βρεγμένα μαλλιά, χωρίς ξέβγαλμα, για εύκολο ξεμπέρδεμα και απαλότητα των μαλλιών, 3) σε στεγνά μαλλιά, χωρίς ξέβγαλμα, για πειθαρχία των ατίθασων μαλλιών.

 

Bumble & Bumble While You Sleep Overnight Damage Repair Masque

4masksforwinter_03.JPG

Θρέφει και αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε μία χρήση, η μάσκα αντιστρέφει την εμφάνιση της φθοράς – για ζωντανά, απαλά και υγιή μαλλιά. Έχοντας στη σύνθεσή του έλαιο Camellia, ένα μείγμα πλούσιο σε θρεπτικά λιπίδια και φίλτρα UV, προσφέρει 24ωρη αναδόμηση στα μαλλιά, στοχεύοντας στην επαναφορά της ήδη κατεστραμμένης τρίχας αλλά και στην ενδυνάμωση και θωράκιση των μαλλιών απέναντι σε μελλοντική φθορά.

 

L’Oreal Paris Elvive Μάσκα Θρεψης Μαλλιών Extraordinary Oil Coconut Oil

4masksforwinter_04.JPG

Το έλαιο καρύδας είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία και είναι ιδανικό για την περιποίηση των μαλλιών. Τώρα, η L’Oréal Paris δημιουργεί την πρώτη μάσκα πολλαπλών χρήσεων με εκλεκτό έλαιο καρύδας, ειδικά σχεδιασμένη για κανονικά προς ξηρά μαλλιά!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department