Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου

Μόλις 4 βήματα αρκούν για να αποκτήσεις και πάλι λαμπερή επιδερμίδα!


Κέλλυ Νόβακ

Το να κοιμηθούμε ένα καλό οκτάωρο μερικές φορές γίνεται δύσκολο, στο πλάισιο της πολυάσχολης καθημερινότητάς μας. Η τεχνολογία, το στρες, η οικογένεια και πολλά ακόμη, μας κρατούν ξύπνιες το βράδυ...

Αυτό φυσικά, έχει αντίκτυπο και στην επιδερμίδα μας, η οποία ταλαιπωρείται τελικά, με αποτέλεσμα να μην έχει την φρεσκάδα που θα θέλαμε.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν, για να επιστρέψει στις… παλιές τις δόξες; Τέσσερα απλά βήματα αρκούν για να αναζωογονηθεί και η επιδερμίδα σου, αλλά και εσύ η ίδια!

#1. Δημιούργησε μια ρουτίνα

Το να έχεις μια ρουτίνα περιποίησης πριν πέσεις για ύπνο, μπορεί να βοηθήσει πολύ, ειδικά αν το επόμενο πρωί δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με την επιδερμίδα σου.

#2. Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας

Πέρα από το γεγονός, ότι θα αποκτήσεις ενέργεια για την υπόλοιπη –δύσκολη- ημέρα που έχεις να αντιμετωπίσεις, το να φας ένα θρεπτικό και υγιεινό πρωινό, θα ενισχύσει και την επιδερμίδα σου, εκ των έσω. Τροφές όπως τα αμύγδαλα, ο σολομός, το αβοκάντο, τα αυγά όλα βοηθούν σε μια πιο υγιή επιδερμίδα.

#3. Kοιμήσου καλά

Είπαμε, δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να κοιμηθείς μια σωστή ώρα. Παρόλα αυτά, αν δημιουργήσεις μια ρουτίνα, με βάση πάντα το πρόγραμμά σου, κι αν αποφύγεις τους περισπασμούς (βλ. το κινητό σου, τηλεόραση), τότε θα καταφέρεις να κοιμηθείς λίγο νωρίτερα. Και πίστεψέ με, ακόμα και 20 λεπτά παραπάνω ύπνου είναι αρκετά για μια πιο ξεκούραστη επιδερμίδα.

#4. Άσε το ντους για το βράδυ

Ένα ζεστό μπάνιο θα χαλαρώσει και εσένα, ώστε να πέσεις στο κρεβάτι πιο ξεκούραστη, αλλά θα ανοίξει και τους πόρους της επιδερμίδας σου, ώστε όταν εφαρμόσεις την κρέμα νυκτός, αυτή να αποδώσει ακόμη καλύτερα την ώρα που κοιμάσαι!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»