3 βήματα αρκούν για να βελτιώσεις αμέσως την επιδερμίδα σου - AllYou.gr

Search

3 βήματα αρκούν για να βελτιώσεις αμέσως την επιδερμίδα σου

Μην παραδίδεις τα όπλα, μέχρι να δοκιμάσεις το απόλυτο hack!

16 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Αν νιώθεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να βελτιώσεις την επιδερμίδα σου, αλλά τίποτα δεν αλλάζει, τότε μάλλον κάτι πρέπει να κάνεις… αλλιώς.

Η λύση στο πρόβλημά σου είναι βασικά, μπροστά στα μάτια σου και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, και δεν την βλέπεις! Ό,τι χρειάζεται να κάνεις για να βελτιώσεις την όψη σου, για μια πιο υγιή και νεανική επιδερμίδα βρίσκεται στα… χεράκια σου!

Το μασάζ προσώπου είναι αυτό που θα βελτιώσει πολύ την επιδερμίδα σου και που θα της προσφέρει όλα όσα επιθυμείς γι’ αυτή! Μέσα από μικρές, αλλά θαυματουργές κινήσεις, μπορείς να βοηθήσεις να ξεπρηστεί το δέμα σου και να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα.

Κάνοντας λοιπόν, μασάζ προσώπου και με την βοήθεια ενός ελαίου ομορφιάς ή ενός serum ή ακόμα και της ενυδατικής σου κρέμας, θα έχεις πραγματικά μια αρκετά βελτιωμένη και κυρίως πιο υγιή όψη.

Διάβασε παρακάτω λοιπόν, τα 3 βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για την τέλεια όψη!

Βήμα #1: Προετοιμασία

Ξεκίνα με έναν… καθαρό καμβά και πλύνε το πρόσωπό σου είτε με νερό, είτε με ένα καθαριστικό προϊόν. Έτσι, θα ανοίξουν οι πόροι και κάνοντας μετέπειτα το μασάζ θα βοηθήσεις τα προϊόντα να εισχωρήσουν καλύτερα στην επιδερμίδα.

Βήμα #2: Επέλεξε το προϊόν

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις το προϊόν που θέλεις για να ενισχύσεις την υγεία της επιδερμίδας σου, μέσω του μασάζ. Προτίμησε ένα ανάλαφρο προϊόν, όπως ένα έλαιο ομορφιάς ή μια «ελαφριά» ενυδατική.

Βήμα #3: Μασάζ προσώπου

Αφού απλώσεις λίγο από το προϊόν στο πρόσωπο, άρχισε το μασάζ. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις, ξεκίνα από το μέτωπο. Έπειτα, συνέχισε στην περιοχή κάτω από τα μάτια κάνοντας ακόμα πιο απαλές κινήσεις γιατί είναι ευαίσθητη η περιοχή. Συνέχισε στο πηγούνι και τέλος στον λαιμό. Όλες οι κινήσεις σου πρέπει να έχουν ανοδική πορεία, συνηθίζοντας στο δέρμα στο να «μείνει» προς τα πάνω.

Κεντρική φωτό: Instagram @ffranzyΑκολούθησε το allyou στο Instagram!