Αυτό το έλαιο χρησιμοποιεί η Kerry Washington για το έκζεμα - AllYou.gr

Search

Αυτό το έλαιο χρησιμοποιεί η Kerry Washington για το έκζεμα

Ποιο είναι αυτό οεο;

21 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Η περιποίηση της ομορφιάς μπορεί να γίνει καμιά φορά… περίεργη. Δηλαδή, υπάρχουν πολλά διαφορετικά aspects αυτής που δεν γνωρίζουμε ότι μπορούν να κάνουν καλό στην επιδερμίδα μας.

Κάθε μέρα, όλο και μια νέα… «ανακάλυψη» γίνεται (μεγάλη ή μικρή) για την χρήση διαφόρων προϊόντων τα οποία μπορεί να επωφελήσουν το δέρμα μας.

Πρόσφατα λοιπόν, με την βοήθεια της Kerry Washington, ανακαλύψαμε ένα ακόμα. Η ηθοποιός ανακάλυψε το μυστικό για να καταπολεμάει το έκζεμα όταν κάνει την… παρουσία του αισθητή στο δέρμα της!

Η ίδια λοιπόν, δήλωσε πρόσφατα στο Glamour ότι η λύση για ένα λείο και χωρίς κοκκινίλες δέρμα είναι το ιχθυέλαιο, λόγω των καλών λιπαρών του οξέων, aka των Ω-3.

Τα Ω-3 είναι είναι λιπαρά οξέα τα οποία ωφελούν το δέρμα, τα μαλλιά μέχρι και την υγεία της καρδιάς. Πολλές τροφές έχουν αυτά τα οξέα, όπως το σπανάκι, το αβοκάντο, τα καρύδια και αμύγδαλα, οι σπόροι chia, ο λιναρόσπορος και φυσικά τα ψάρια.

Όσον αφορά την Washington όμως, εκείνη συμπεριλαμβάνει τα Ω-3 μέσω ενός συμπληρώματος ιχθυελαίου, το οποίο καταναλώνει σε καθημερινή βάση.

Πάντως και έκζεμα να μην έχεις, το ιχθυέλαιο είναι καταπληκτικό για την γενικότερη ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και τις φλεγμονές.

Κεντρική φωτό: Instagram @kerrywashingtonΑκολούθησε το allyou στο Instagram!