Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι πρέπει να προσέχεις με τα χτενίσματά σου

Τα dos & don’ts από τους pros.


Κέλλυ Νόβακ

Το να έχουμε ωραία και υγιή μαλλιά είναι από τα πράγματα που απασχολούν σχεδόν όλες τις γυναίκες. Το πώς είναι τα μαλλιά μας, αν είναι περιποιημένα ή όχι, αποτελεί ένα τεράστιο μέρος της εικόνας μας. Γι’ αυτό και πολλές από εμάς, σπαταλάμε χρόνο στα χτενίσματα που υιοθετούμε. Από το πιο απλό, μέχρι και το πιο περίπλοκο, θέλουμε τα μαλλιά μας να είναι πάντα άψογα!

Pixel
Pixel

Όταν βλέπεις τις αγαπημένες σου σταρ στο κόκκινο χαλί των λαμπερών event στα οποία είναι καλεσμένες, πάντα σκέφτεσαι: «Μα πώς τα καταφέρνει κάθε φορά και είναι τα μαλλιά της τέλεια; Γιατί δεν μπορούν και τα δικά μου να είναι έτσι;».

Την απάντηση ουσιαστικά την γνωρίζεις. Ξέρεις καλά ότι αυτές οι γυναίκες, έχουν μια ομάδα από επαγγελματίες δίπλα τους που τις βοηθούν να δείχνουν τα looks τους, αψεγάδιαστα.

Μία από αυτές τις επαγγελματίες hairstylists που έχει για πελάτισσες γυναίκες όπως την  Marion Cotillard, Heidi Klum και Cate Blanchett, μιλώντας στην γαλλική Vogue, αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της και τι κάνει για να έχουν οι σταρ αυτές, τέλεια χτενίσματα.

Κάνει τα μαλλιά τους απαλά με ένα serum

«Πάντα χρησιμοποιώ ένα τέτοιο προϊόν σε όλους τους πελάτες μου. Ένα serum για το τελείωμα. Προσφέρουν λαμπερά μαλλιά, ενώ μπορώ να τους προσφέρω μέχρι και texture με αυτό. Κρατάει τα μαλλιά στην θέση τους και τα κάνει να δείχνουν μεταξένια! Οι πελάτισσές μου το λατρεύουν!»

Δεν χρησιμοποιεί ποτέ λακ

«Τα μαλλιά έχουν μνήμη τα οποία μπλοκάρονται με την λακ. Η λακ μπορεί μόνο να κρατήσει το σχήμα μέχρι να τα χτενίσεις, όπου το χτένισμα εξαφανίζεται. Και κανείς δεν θέλει στυφά και ‘σπασμένα’ μαλλιά»

Χρησιμοποιεί πάντα δύο λαστιχάκια

«Αν στερεώνεις τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι, τότε χρησιμοποίησε και ένα δεύτερο σε περίπτωση που το πρώτο σπάσει. Κανείς δεν θέλει να βλέπει το χτένισμά του να χαλάει, ειδικά όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο»

Τσέκαρε το χτένισμά σου μια ακόμη φορά

«Πριν φύγεις από το σπίτι, τσέκαρε το χτένισμά σου μια ακόμα φορά. Δες αν έχεις ξεχάσει κάποιο τσιμπιδάκι ή αν δείχνει κάτι άσχημο που θα χαλάσει την όψη του»

Κεντρική φωτό: Instagram @stellamaxwell

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

BEAUTY TIPS

Ποια λάθη να αποφύγετε για να διατηρήσετε τη νεανικότητα των χεριών σας

Εάν τα χέρια σας γερνούν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα σας, μπορεί να κάνετε αυτά τα λάθη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή