Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να επιλέξω κραγιόν

Πες μας ποιο είναι το χρώμα της επιδερμίδας σου, να σου πούμε ποιο κραγιόν πρέπει να επιλέξεις


Κέλλυ Νόβακ

Εάν είσαι και εσύ σαν εμένα, τότε καταλαβαίνεις πόσο –σχεδόν- απαραίτητο σού είναι να πειραματίζεσαι με την εμφάνισή σου. Εκτός από τη μόδα, ο πειραματισμός.... επεκτείνεται και στην ομορφιά. Τα μαλλιά μας είναι πάντα η πρώτη επιλογή και ενώ μπορεί φανταστικά πράγματα να προκύψουν μέσα από αυτό, στο μακιγιάζ τα πράγματα… σοβαρεύουν.

Pixel
Pixel

Γιατί το λέω αυτό; Μα φυσικά γιατί μία λάθος κίνηση στο μακιγιάζ μπορεί πραγματικά να καταστρέψει την εικόνα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το κραγιόν. Η τονικότητα του δέρματός μας είναι το στοιχείο που καθορίζει ποιες είναι κατάλληλες αποχρώσεις κραγιόν που μπορούμε να φορέσουμε. Για παράδειγμα, ενώ ένα κόκκινο βαθύ κραγιόν μπορεί να ταιριάζει άψογα στην κολλητή σου, αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζει το ίδιο καλά και σε εσένα. Ο καθένας έχει την απόχρωση του. Και εάν δεν ξέρεις ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στο δικό σου δέρμα, μπορείς να μάθεις τώρα!

Πώς να επιλέξω κραγιόν;

Σκουρόχρωμες Επιδερμίδες

Για τις σκουρόχρωμες τονικότητες δέρματος, οι αποχρώσεις του πορτοκαλί, κοραλί, ανοιχτού κόκκινου και των nudes με βάση το κίτρινο, είναι οι κατάλληλες.  

1trick2wearlipstickrite_01.jpg

Λευκές Επιδερμίδες

Οι λευκές επιδερμίδες τραβούν έτσι κι αλλιώς τα βλέμματα. Οπότε το κραγιόν, δεν πρέπει να είναι υπερβολικό. Τα κραγιόν σε καφέ, ροζ αλλά και βαθιές κόκκινες αποχρώσεις θα δώσουν μια σωστή ισορροπία στο μακιγιάζ σου.

1trick2wearlipstickrite_02.jpg

Σταρένιες Επιδερμίδες

Οι σταρένιες επιδερμίδες (που δεν είναι πολύ ανοιχτόχρωμες ή σκουρόχρωμες) είναι και οι πιο… εύκολες. Υπάρχει ήδη μια ισορροπία στον τόνο του δέρματος, όποτε υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που ταιριάζουν σε αυτές. Οι «φρουτένιες» αποχρώσεις (μωβ, φούξια) ακόμη και οι πιο nude μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου καλά. 

1trick2wearlipstickrite_03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

BEAUTY TIPS

Ποια λάθη να αποφύγετε για να διατηρήσετε τη νεανικότητα των χεριών σας

Εάν τα χέρια σας γερνούν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα σας, μπορεί να κάνετε αυτά τα λάθη

Προτεινόμενα

FOOD

5 τροφές που είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

Οι ηλεκτρολύτες δεν βρίσκονται μόνο στα αθλητικά ποτά. Μπορείτε να τους πάρετε και από πολλές θρεπτικές τροφές. 

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του