Skip to main content

BEAUTY TIPS

Γιατί ο καθαρισμός προσώπου ανά τετράμηνο μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να τον βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου.



Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με μια επίσκεψη στον/στην αισθητικό σου τρεις φορές το χρόνο, μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό δώρο για την επιδερμίδα σου χάρη στα πολλαπλά οφέλη που χαρίζει σε αυτήν. Να μερικοί από τους λόγους που θα πρέπει να σε κινητοποιήσουν για να τον βάλεις στο πρόγραμμα ομορφιάς σου.

Καθαρισμός σε βάθος

Μια περιποίηση προσώπου στον/στην αισθητικό σου περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό, ο οποίος βοηθά στην απομάκρυνση των ρίπων, της υπερβολικής λιπαρότητας και της συσσωρευμένης βρωμιάς από το δέρμα σου. Αυτή η διαδικασία αποφράσσει τους πόρους, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης ακμής, εξανθημάτων και μαύρων στιγμάτων.

Απολέπιση

Η τακτική απολέπιση στο πρόσωπο βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντας σε νέα, πιο υγιή κύτταρα να βγουν στην επιφάνεια. Αυτό οδηγεί σε πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Ενυδάτωση

Πολλές φορές, ο καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει στη συνέχεια ενυδατικές θεραπείες που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος. Η σωστή ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της φωτεινότητας, της φρεσκάδας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Επαγγελματική εξειδίκευση

Οι περιποιήσεις προσώπου εκτελούνται από επαγγελματίες που μπορούν να αξιολογήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματός σου και να προσαρμόσουν ανάλογα τις θεραπείες. Μπορούν να προτείνουν προϊόντα ή ρουτίνες με βάση τον τύπο του δέρματός σου και τις ανησυχίες σου.

Ανακούφιση από το άγχος

Ο καθαρισμός και η περιποίηση προσώπου μπορεί επίσης να είναι μια χαλαρωτική εμπειρία σε μια έντονη καθημερινότητα. Το άγχος μπορεί να επηρεάσει την υγεία του δέρματός σου, επομένως αφιερώνοντας χρόνο για χαλάρωση και περιποίηση μπορεί να το ωφελήσει έμμεσα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της