Skip to main content

BEAUTY TIPS

Νικητές Prix de Beauté 2023: Περιποίηση & Styling Μαλλιών

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ



 Aμέσως μετά από τους νικητές της κατηγορίας Περιποίηση Προσώπου Επιλεκτικής Διανομής, ακολουθούν οι νικητές της κατηγορίας Περιποίηση & Styling Μαλλιών των Prix de Beauté 2023. Τα Βραβεία απονεμήθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία αναδεικνύοντας τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς.

Xρυσό βραβείο: L’Oréal Professionnel, Steampod 4 & Steampod Smoothing Treatment

Το νέο εργαλείο styling με ατμό SteamPod 4 συμπληρώνεται από το SmoothingTreatment για αμέτρητες δυνατότητες χτενισμάτων χωρίς φθορά.

Το 2012, με το Steampod η L’Oréal Professionnel εφηύρε έναν νέο τρόπο φορμαρίσματος των μαλλιών. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ξηρού ατμού, μπόρεσε τότε να αποδώσει αποτέλεσμα μακράς διάρκειας με έως και 3 φορές πιο γρήγορο αποτέλεσμα και 95% λιγότερη φθορά σε σύγκριση με ένα κλασικό εργαλείο styling. Σήμερα, τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά του SteamPod4 εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στο styling, με δυνατότητα τόσο για ίσιωμα όσο και για κυματισμούς ή μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών καθώς και δυνατότητα για την εύκολη αλλαγή τους.

Χάρη στον νέο μεταλλικό οδηγό περιμετρικά της συσκευής μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο σμιλεμένες μπούκλες. Ένα σετ 3 χτενών βελτιστοποιεί τη διάχυση του ατμού επιτρέποντας τη δημιουργία οποιουδήποτε look. Επιπλέον, στο πλαίσιο της βιωσιμότητας, η εξωτερική συσκευασία του SteamPod 4 είναι πιο ελαφριά. Φτιάχνεται χωρίς πλαστικό και περιλαμβάνει προστατευτική θήκη από υλικά υπεύθυνου προορισμού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το ποσοστό επιστροφής του SteamPod είναι από τα χαμηλότερα στην κατηγορία του.

Eνυδατωμένα, ευκολοχτένιστα & λαμπερά μαλλιά

Συμπληρωματικά σε αυτό, η L’Oréal Professionnel δημιούργησε το καινοτομικό θερμοπροστατευτικό προϊόν SteamPod Smoothing Treatment. Αποτελεί την πρώτη άνυδρη σύνθεση της εταιρείας για μακράς διάρκειας έλεγχο της υγρασίας και του φριζαρίσματος. Παρέχει προστασία από τη θερμότητα και μεταξένια λάμψη. Στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεσή του, περιέχεται 5% α-σιλάνιο. Ένα υδρόφοβο ενεργό συστατικό που ενσωματώνεται για πρώτη φορά στη σύνθεση ενός προϊόντος περιποίησης. Το α-σιλάνιο ενεργοποιείται με τη θερμότητα και ενισχύεται από τον ατμό, δημιουργώντας γύρω από την τρίχα ένα προστατευτικό στρώμα που αντέχει μέχρι και για 5 λουσίματα. Αυτή η επικάλυψη είναι συμβατή με όλες τις πρέσες ισιώματος και παρέχει προστασία από θερμότητα μέχρι και 230°C (450°F). Το αποτέλεσμα του SteamPod Smoothing Treatment είναι εντυπωσιακό. Τα μαλλιά μένουν ενυδατωμένα, ευκολοχτένιστα και γίνονται πιο λαμπερά, ενώ το styling διευκολύνεται. Αυτή η anti-frizz φόρμουλα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται σε σκουπισμένα μαλλιά, ακριβώς πριν από θερμό styling.

Αργυρό βραβείο: Kérastase, Σειρά Nutritive

Η εμβληματική σειρά Nutritive της Kérastase αναβαθμίζεται, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας γενιάς γυναικών προσφέροντάς τους πραγματική, βαθιά θρέψη στα μαλλιά.

Η ξηρότητα είναι σήμερα μία από τις τρεις κυριότερες ανάγκες σε ό,τι αφορά τα μαλλιά. Οι γυναίκες ανά τον κόσμο Θέλουν μαλλιά με υγιή όψη, σε κάθε στάδιο. Από ένα άνετο, ενυδατωμένο τριχωτό, μέχρι λείες άκρες χωρίς ψαλίδα. Από την άλλη, ταυτίζονται πιο πολύ από ποτέ με τη φιλοσοφία της υγιεινής διατροφής και αντιλαμβάνονται τον ζωτικό ρόλο στο σώμα τους. Βλέπουν τους διατροφολόγους σαν γκουρού ομορφιάς, γιατί έχουν εντρυφήσει, μέσα από την εμπεριστατωμένη skincare φροντίδα τους, στα περισσότερα δραστικά συστατικά των προϊόντων, γνωρίζοντας πλέον τα πάντα για τα θρεπτικά ενεργά συστατικά τους. Ως φυσικό επακόλουθο, απαιτούν το ίδιο επίπεδο εντατικής θρέψης και από τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών τους.

Βαθιά θρέψη σε τριχωτό & μαλλιά

Η νέα, βελτιωμένη σειρά προσφέρει σε τριχωτό και μαλλιά βαθιά θρέψη. Διατηρώντας τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της αρχικής σειράς, όπως τα αναζωογονητικά αρώματα και το εμβληματικό πορτοκαλί χρώμα, η Kérastase ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο καθαρά θρεπτικά συστατικά –εμπνευσμένα από την περιποίηση της επιδερμίδας– με μια απλοποιημένη σειρά προϊόντων που καλύπτουν εύκολα τις ανάγκες όλων των τύπων ξηρών μαλλιών.

Η σειρά αποτελείται από 10 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων τριών must-have ορών. Είναι σχεδιασμένα με την επιστήμη της περιποίησης της επιδερμίδας, με τελετουργίες καθαρισμού, περιποίησης και προστασίας από κάθε τύπο ξηρότητας για μαλλιά ενυδατωμένα με υγιή όψη. Εκτός από κλασικά και αγαπημένα προϊόντα που τώρα ανανεώνονται, η σειρά εμπλουτίζεται και με νέα προϊόντα. Έρχονται να καλύψουν τα κενά και να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες των ξηρών μαλλιών, με περιποίηση από το πρωί ως το βράδυ για κάθε τρόπο ζωής.

Χάλκινο βραβείο: Sebastian Professional, Penetraitt Overnight Repair Serum

Δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και προσφέρει επανόρθωση υψηλής απόδοσηςΕίναι ο ορός μαλλιών Penetraitt Overnight Repair Serum, Sebastian Professional και χαρίζει styling χωρίς όρια.

O καινοτομικός επανορθωτικός ορός νυκτός Penetraitt της Sebastian Professional αξιοποιεί συστατικά υψηλής απόδοσης που είναι γνωστά στην περιποίηση της επιδερμίδας για να προσφέρει ορατά αποτελέσματα και στα μαλλιά, ενώ εσείς κοιμάστε. Η ελαφριά του σύνθεση ανταποκρίνεται στην ανάγκη εκείνων που αγαπούν να εκφράζονται μέσα από διαφορετικά looks στα μαλλιά τους, αλλά ανησυχούν για τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει το συχνό styling.

Στη φόρμουλά του συνεργούν δύο συστατικά ευρέως γνωστά για τα οφέλη τους στο δέρμα: το υαλουρονικό οξύ και η νιασιναμίδη. Το πρώτο δρα σαν σφουγγάρι. Διατηρεί την υγρασία στα μαλλιά και δημιουργεί παράλληλα ένα τείχος προστασίας γύρω από το κεράτινο περίβλημα, για να διατηρήσει τη βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση. Η νιασιναμίδη, χάρη στις επανορθωτικές ιδιότητες που διαθέτει, βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν και να δυναμώσουν. Βελτιώνει την όψη και την αίσθησή τους και αυξάνει τον όγκο, την ελαστικότητα και τη λάμψη τους.

H δομή της τρίχας αλλάζει

Ο Shay Dempsey, ως Global Art Director της εταιρείας, δηλώνει σχετικά με το προϊόν: “Το τεράστιο πλεονέκτημα για μένα με τη χρήση του ορού Penetraitt είναι ότι φαίνεται να αλλάζει και να βελτιώνει τη δομή της ίδιας της τρίχας. Αφήνει την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι εξαιρετικά περιποιημένα αλλά και ανάλαφρα. ‘Ετοιμα για να εφαρμόσω οποιοδήποτε άλλο προϊόν από πάνω ή να κάνω cocktailing προϊόντων. Τα μαλλιά φαίνονται δυνατά και έτοιμα για styling. Σίγουρα μια αλλαγή παιχνιδιού για το hairstyling, αλλά και για τους πελάτες μου στο κομμωτήριο”.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι