Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά είναι τα καλύτερα σαμπουάν για αραιά μαλλιά.

Βρες τα καλύτερα ελιξίρια μαλλιών για άμεση επαναφορά της πυκνότητας!



Η καταπολέμηση της μειωμένης πυκνότητας των μαλλιών μπορεί να μοιάζει σαν μια δύσκολη μάχη. Ευτυχώς, οι ειδικοί λένε ότι η στροφή προς το καλύτερο σαμπουάν για αραιά μαλλιά μπορεί να βοηθήσει το ταξίδι σας, μαζί με προϊόντα ανάπτυξης μαλλιών και τα συμπληρώματα διατροφής.

Αιτίες αραίωσης μαλλιών.

Αρχικά, είναι χρήσιμο να εξετάσετε γιατί μπορεί να αντιμετωπίζετε αραίωση εξαρχής. Μια μεγάλη αιτία στις μέρες μας για την τελογενή τριχόπτωση είναι το άγχος, λέει η τριχολόγος Angela Onuoha. Επιπροσθέτως, αναφέρει τον COVID, τις χρόνιες λοιμώξεις, ορισμένα φάρμακα, τις μεταβολικές αλλαγές, τις ορμονικές ανωμαλίες, τον τοκετό και τη διατροφή ως πιθανές αιτίες. Η διαταραχή του κύκλου της τρίχας  κάνει τις τρίχες να πέφτουν πρόωρα. Το θετικό είναι ότι, βραχυπρόθεσμα, η μείωση της πυκνότητας των μαλλιών είναι σπάνια μόνιμη, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαλλιά θα μεγαλώσουν ξανά τελικά.

1. Densifique bain densite by Kerastase 2. Serioxyl Advanced by Loreal Professionel 3. Keratin Vitality by Lorvenn

Λύσεις για την αραίωση μαλλιών.

Η Onuoha εξηγεί ότι ο εντοπισμός της αιτίας της αραίωσης μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της. Η προτεραιότητα είναι να ομαλοποιηθεί ξανά ο κύκλος των μαλλιών. Η επανανάπτυξη αρχίζει συνήθως τρεις έως έξι μήνες μετά τη θεραπεία και ουσιαστικά, σημαντικό είναι να διασφαλίσεις ότι τα μαλλιά σου έχουν την καλύτερη δυνατή υγεία.Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω θεραπειών επιδιόρθωσης δεσμών ή συστατικών όπως πεπτίδια, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στην επιβράδυνση της τριχόπτωσης και βελτιώνουν τόσο την ποιότητα και πυκνότητα των μαλλιών με την πάροδο του χρόνου, αζελαϊκό οξύ που βοηθά στη μείωση της φλεγμονής, πυριδοξίνη HCL και ψευδάργυρο PCA.

Ο κομμωτής διασημοτήτων Peter Burkhill συνιστά οτιδήποτε μπορεί να ενθαρρύνει τα μαλλιά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και πιο πυκνά, από αναστολείς DHT για τους άνδρες ή συμπληρώματα σιδήρου, βιοτίνης και καφεΐνης για τις γυναίκες. Τούτου λεχθέντος, η Onuoha αναφέρει ότι το καλύτερο σαμπουάν για αραιά μαλλιά είναι συχνά ελαφρύ για να μην βαραίνει τα μαλλιά και είναι εμπλουτισμένο με απολεπιστικά για την αφαίρεση της υπερβολικής συσσώρευσης λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτές οι ιδιότητες σε συνδυασμό, επιτρέπουν στα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα και υγιή. Εδώ, μπορείς να βρεις τα καλύτερα σαμπουάν επαναπύκνωσης μαλλιών που θα χαρίσουν τόνωση και ενίσχυση στα μαλλιά σου, για μια υπέροχη εμφάνιση κάθε μέρα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική