Skip to main content

BEAUTY TIPS

Tattoo: Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την πρώτη σου φορά!

Tips και μυστικά με όλα αυτά που πρέπει και δεν πρέπει να έχεις κατά νου όταν κάνεις το πρώτο σου τατουάζ. 



Έχεις γεμίσει έναν φάκελο στο Instagram με σελιδοδείκτες και επιτέλους νιώθεις πως έχεις αποφασίσει ποιο είναι το επόμενο tattoo σου ή το πρώτο σου! Βρες παρακάτω tips αλλά και μικρά μυστικά για να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα!

Πώς να επιλέξεις έναν καλλιτέχνη τατουάζ

Σε περίπτωση που δεν έχεις επιλέξει ποιος θα σου κάνει το πρώτο σου τατουάζ, θα πρέπει να το κάνεις με βάση την εμπιστοσύνη που σου εμπνέει ο καθένας artist. Επίλεξε αυτόν με τον οποίο αισθάνεσαι λιγότερο άγχος, πιο σιγουριά για το αποτέλεσμα και πιο άνετα στη διαδικασία. Ακολούθησέ τον καιρό πριν στο διαδίκτυο και πάρε μια γεύση πως είναι ως άτομο! Το να έχεις μια υπέροχη εμπειρία είναι βασικό για να λατρέψεις και το τατουάζ σου στη συνέχεια! 

Ενώ κάνεις την έρευνά σου, δες τι πρέπει να προσέξεις! 

Τα χρώματα συχνά ξεθωριάζουν καθώς το τατουάζ επουλώνεται και οι γραμμές γίνονται λιγότερο ευδιάκριτες, επομένως πρόσεξε πώς η δουλειά του εκάστοτε καλλιτέχνη τατουάζ συμπεριφέρεται με την πάροδο του χρόνου.

Να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένη στο τι σχέδιο θέλεις να κάνεις. Δείξε στον υποψήφιο καλλιτέχνη σου εικόνες ώστε να κατανοήσει ακριβώς τι θέλεις. 

Να είσαι ξεκάθαρη ως προς το μέγεθος και το σημείο τοποθέτησης. 

Να έχεις χρόνο στη διάθεσή σου γιατί αυτές οι δουλειές δεν θέλουν βιασύνη.  

Πώς να προετοιμαστείς για το ραντεβού σου

Ανάλογα με το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου, ίσως χρειαστεί να πας στο στούντιο για μια γρήγορη, προσωπική συνάντηση πριν από το ραντεβού σου για όλες τις λεπτομέρειες.  Πριν το τελικό σου ραντεβού φρόντισε να κοιμηθείς καλά, να πιεις άφθονο νερό, να αποφύγεις το αλκοόλ και να φας κάτι πριν φτάσεις στο στούντιο τατουάζ. 

Εάν τυχαίνει να έχεις δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα που επηρεάζουν την περιοχή όπου θέλεις να το χτυπήσεις θα πρέπει να έχεις ενημερώσει τον άνθρωπο που θα στο κάνει από πριν. Εάν αντιμετωπίζεις έξαρση, μπορεί να χρειαστεί να καθυστερήσεις το ραντεβού σας. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις πληγές και τυχόν κοψίματα ή μαύρισμα στην περιοχή που επιθυμείς το τατουάζ σου. 

Πώς να επιλέξεις την τοποθέτηση και το σχέδιο του τατουάζ σου

Αφού συμπληρώσεις τα έντυπα συγκατάθεσής, θα συζητήσετε μια ακόμα φορά μαζί για το σχέδιο και το σημείο που θα γίνει η εφαρμογή.  Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, δεύτερη σκέψη ή αλλαγή είναι η στιγμή να το πεις. Το τατουάζ πρόκειται να παραμείνει στο σώμα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου και θα πρέπει να είναι τέλειο τουλάχιστον για σένα! Έχε επίσης κατά νου ότι δεν μπορούν όλα τα τατουάζ να είναι τόσο μικροσκοπικά όσο θέλεις. Ορισμένα γράμματα μπορεί να χρειαστεί να μεγεθυνθούν ώστε να είναι ευανάγνωστα με την πάροδο του χρόνου. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη για την τοποθέτηση, είναι πώς θα μπορούσε να παραμορφωθεί η εικόνα καθώς κινείται το σώμα. Το δέρμα δεν είναι σαν το χαρτί, οπότε αν δεν το κάνεις σε πιο επίπεδη επιφάνεια, το τατουάζ μπορεί να τεντωθεί και να μην φαίνεται ίσιο όταν κινείσαι, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Τώρα είσαι πραγματικά έτοιμη για το επόμενο βήμα. Υποδέξου τη νέα χρονιά με νέα όνειρα, νέους στόχους και ένα νέο τατουάζ που θα λατρεύεις!







Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα