Skip to main content

BEAUTY TIPS

Νικητές Prix de Beauté 2023: Διαχρονικά προϊόντα Ευρείας Διανομής

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ



 Η Eνότητα Ευρείας Διανομής των Prix de Beauté 2023 ολοκληρώνεται με τους Νικητές της κατηγορίας Διαχρονικά προϊόντα. Όλοι οι Νικητές της 23ης διοργάνωσης βραβείων ομορφιάς Prix de Beauté ανακοινώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.  

DOVE NIKHTES PRIX DE BEAUTE 2023 DIAXRONIKA PROIONTA EYREIAS DIANOMHS BEAUTEMAG 02 24

Χρυσό Βραβείο: Dove, Σειρά αφρόλουτρων

Η μάρκα Dove ανανεώνει τη σειρά αφρόλουτρών της με εξελιγμένες φόρμουλες και πρακτικές πιο κοντά στον όρο “βιωσιμότητα”.

Tο Dove, ταυτισμένο με τις καμπάνιες αυτοεκτίμησης και body positivity, επαναλανσάρει φέτος τα αφρόλουτρά του. Εξελίσσει τόσο τις φόρμουλές τους όσο και τις συσκευασίες τους, επενδύοντας παράλληλα στην ενότητα της βιωσιμότητας. Αρχικά, οι συνθέσεις εμπλουτίστηκαν με θρεπτικά συστατικά. Προκειμένου να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φροντίδα στην επιδερμίδα για ήπιο καθαρισμό και αποτελεσματική ενυδάτωση.

Σε αυτές συνδυάστηκαν ενυδατικοί και καθαριστικοί παράγοντες που βοηθούν στην παραγωγή νέων λιπιδίων και κεραμιδίων. Ενισχύουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας και την προστατεύουν από την ξηρότητα. Σε δεύτερη φάση, τα αφρόλουτρα Dove έλαβαν πιστοποίηση από την PETA, για τις cruelty-free και vegan φόρμουλές τους. Το Dove σε παγκόσμιο επίπεδο δεν πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα. Ενώ για τη νέα του πιστοποίηση ο καταναλωτής ενημερώνεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Εκεί βρίσκει και άλλες σημαντικές πληροφορίες, όπως τη χρήση 100% ανακυκλωμένου πλαστικού στα μπουκάλια και το ποσοστό της βιοδιασπώμενης σύνθεσής του.

Ένα βήμα πιο κοντά στη βιωσιμότητα

Όλες οι παραπάνω αλλαγές έγιναν στο πλαίσιο μίας γενικότερης φιλοσοφίας της μάρκας, που έρχεται ακόμα πιο κοντά στον όρο “βιωσιμότητα”. Εντέλει, η ανανεωμένη σειρά αφρόλουτρων προσφέρει χαλάρωση σε μόλις ένα ντους. Με μεγάλη ποικιλία σε αρώματα και συνθέσεις ανάλογα με την ανάγκη κάθε επιδερμίδας. Παράλληλα με τα προϊόντα, αξίζει να γνωρίζουμε ότι το Dove προσφέρει κατά καιρούς κοινωνικά προγράμματα με σκοπό να αναθεωρηθούν τα στερεότυπα ομορφιάς και ο κόσμος να απολαμβάνει καλύτερα επίπεδα αυτοπεποίθησης.

Ένα ζωντανό παράδειγμα αποτελεί το Dove Self-Esteem Project. Με το οποίο το Dove για περισσότερα από 10 χρόνια βοηθάει γονείς, μέντορες, δασκάλους και επικεφαλείς ομάδων νέων να παρέχουν εκπαίδευση για τη βελτίωση της αυτοεκτίμησης. Έχοντας δημιουργήσει ενημερωτικά υλικά για όλες τις παραπάνω ομάδες, μαζί με έναν οδηγό αυτοπεποίθησης για τους νέους, το Dove έχει καταφέρει να αγγίξει τη ζωή περισσότερων από 20 εκατομμύρια νέων. Και σκοπεύει να πετύχει ακόμα περισσότερα.

PAPOUT1

Aργυρό Βραβείο: Papoutsanis, Αφρόλουτρο & κρέμα σώματος Aromatics Musk

Με την υπογραφή της παλαιότερης σαπωνοποιίας στην Ελλάδα έρχεται η διαχρονική σειρά αφρόλουτρων και ενυδατικών σώματος Παπουτσάνης Aromatics Musk.

Oι στιγμές κάτω από το τρεχούμενο νερό του μπάνιου έχουν κάτι περισσότερο από τον απλό σκοπό της καθαριότητας. Μέσα στο ντους, το άγχος, οι ανησυχίες, οι καλπάζουσες σκέψεις και οποια δήποτε ψυχολογική ή σωματική κούραση απομακρύνονται μέσα σε μία απολαυστική ιεροτελεστία. Αυτές τις μικρές προσωπικές στιγμές φροντίδας του εαυτού μας αναβαθμίζει η αγαπημένη σειρά Παπουτσάνης Aromatics Musk με το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος. Με την πολυετή τεχνογνωσία που τη χαρακτηρίζει, η εταιρεία Παπουτσάνης δημιούργησε στο τέλος της δεκαετίας του ’90 την καινοτόμο σύνθεση της σειράς Aromatics Musk με 100% vegan χαρακτηριστικά (χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης). Φιλική για το δέρμα, με πλούσιο αφρό και συναρπαστικό άρωμα που διαρκεί.

Αντιοξειδωτική σύνθεση με πρεβιοτικά, αλόη & βιταμίνη Ε

Η αναβαθμισμένη σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με πρεβιοτικά, αλόη και βιταμίνη Ε, συστατικά γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση. Το χαρακτηριστικό άρωμα που αναδίδει η σειρά Aromatics Musk είναι ο συνδυασμός βανίλιας Μαδαγασκάρης με λαχταριστές νότες από κάρδαμο και κανέλα, ενώ για ολοκληρωμένη περιποίηση μετά το ντους, είναι ιδανικό το Aromatics Musk Body Lotion, με σύνθεση που εξασφαλίζει ενυδάτωση για 24 ώρες χάρη στο Aromatics Care + System και υπέροχο άρωμα που διαρκεί, σε νέα, πρακτική συσκευασία με αντλία για ευκολότερη χρήση.

MASTIC1

Χάλκινο Βραβείο: Mastic Spa, Sun Argan Hair Oil

Eκτεταμένη προστασία των μαλλιών από τον ήλιο με τη φυσική δύναμη του μαστιχέλαιου και του έλαιου argan, με το Sun Argan Hair Oil από τη Mastic Spa.

Aνάμεσα σε 140 επιτυχημένα προϊόντα ομορφιάς της Mastic Spa που συνδυάζουν τη μαστίχα Χίου με ποικίλα φυσικά συστατικά, ξεχώρισε φέτος και το Ξηρό Λάδι Μαλλιών Sun Argan Hair Oil SPF15. Ιδανικό για όσους επιθυμούν να προστατεύσουν τα μαλλιά τους και να διατηρήσουν την υγεία και τη λάμψη τους. Ακόμη και κατά τις υπερβολικά ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, αυτό το προϊόν εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη. Αρχικά, ο αντηλιακός δείκτης προστασίας 15 προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Προφυλάσσει τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλείται από τον ήλιο.

Επανόρθωση μαλλιών με μαστιχέλαιο & argan

Στη συνέχεια, η ενίσχυση της φόρμουλας με μαστιχέλαιο και εκχυλίσματα argan, συστατικά που είναι γνωστά για τις επανορθωτικές τους ιδιότητες, βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν την υγεία και τη λάμψη τους. Παράλληλα, η φόρμουλα του Sun Argan Hair Oil καθιστά τα μαλλιά ευκολοχτένιστα βοηθώντας στη διατήρηση ενός υπέροχου και φρέσκου look. Ακόμα ένα πλεονέκτημα που προσφέρει αυτό το εξαιρετικό λάδι μαλλιών είναι ότι επιταχύνει τη διαδικασία στεγνώματος, κάνοντάς την πιο αποτελεσματική και γρήγορη, προστατεύοντας ταυτόχρονα την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα