Skip to main content

BEAUTY WEEKEND VIBES

Τα πιο σέξι κόκκινα κραγιόν για να βάλεις «φωτιά» στο Σαββατόβραδο

Επιλογές από αγαπημένα brands μακιγιάζ



Σάββατο σήμερα και ανυπομονούμε πώς και πώς για τις στιγμές εκείνες που θα «κατεβάσουμε διακόπτες» και θα περάσουμε όμορφες στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα, μακριά από άγχη και υποχρεώσεις. Το «μενού» της διασκέδασης το Σαββατόβραδο περιλαμβάνει για κάποιους σινεμά, θέατρο, μπουζούκια, έξοδο σε μπαρ ή και δείπνο σε εστιατόριο. Δεν έχει σημασία τι ακριβώς θα επιλέξεις να κάνεις. Το θέμα είναι να βρεις χρόνο για να ξεχαστείς και να περάσεις καλά και ένας τρόπος για να ενισχύσεις τη διάθεσή σου είναι να φροντίσεις την εικόνα σου.

Pixel

Εκτός από το pampering το οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα καθώς έτσι θα προσφέρεις μια σημαντική αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σου, το μακιγιάζ έρχεται να παίξει τον δικό του ρόλο στην αποψινή σου εμφάνιση. Θέλεις κάτι σέξι, το οποίο όμως να είναι ταυτόχρονα και κομψό και θηλυκό; Η απόλυτη πρόταση είναι το κόκκινο κραγιόν – μια προσθήκη που προτείνουμε να κάνεις σε ένα μακιγιάζ πιο γήινο και φυσικό.

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί για το νεσεσέρ ότι και το μαύρο φόρεμα για την γκαρνταρόμπα. Πάντοτε ελκυστικό, αυτό το χρώμα έχει διαχρονική αξία και μπορεί να συμπληρώσει το μακιγιάζ σου, απογειώνοντας την εικόνα σου, είτε φορέσεις ένα cool σύνολο είτε κάτι glam.

Pixel

Τα παρακάτω κόκκινα κραγιόν με την υπογραφή αγαπημένων μας beauty brands έχουν σταθερή θέση στην καρδιά μας και θα τα βρεις διαθέσιμα στην αγορά και σήμερα. Προλαβαίνεις!

ROUGE PUR COUTURE THE SLIM VELVET RADICAL, YVES SAINT LAURENT

rougeparadoxysl

L'ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE 505, LANCOME

ROUGE G DE GUERLAIN 22LEGD LIPS 1830, GUERLAIN

guerlainredlipssk

Διαβάστε επίσης

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

Το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Η καλύτερη DIY ενυδατική κρέμα για το χειμώνα

Αν έχεις ξηρό δέρμα αυτήν την περίοδο, δοκίμασε την super κρέμα προσώπου που προσφέρει ενυδατωση και θρέψη στην επιδερμίδα 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η πιο γιορτινή ιδέα για τα νύχια

Μπλε και χρυσό συνδυάζονται άψογα

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Φεστιβάλ Καννών: Οι 12 πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποια σύνολα κέρδισαν μέχρι στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Honey Honey – Παγκόσμια Ημέρα Μελιού

Γιορτάζουμε τις μέλισσες, τις προστατεύουμε και τιμάμε τα πολύτιμα δώρα τους