Skip to main content

BEAUTY WEEKEND VIBES

Τα beauty steps που πρέπει να ακολουθείς κάθε Κυριακή βράδυ για να ξεκινάς την εβδομάδα σου με λάμψη και φρεσκάδα

Κράτα σημειώσεις…



Αν αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος και η εβδομάδα σου ξεκινάει πάντοτε με ταλαιπωρημένη εμφάνιση, ιδού τι πρέπει να κάνεις!

Pixel
Pixel

Το πιο σημαντικό κομμάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξεις σε σχέση με την εμφάνισή σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι η περιοχή των ματιών. Ένας κακός ύπνος ή η πολλή κούραση κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημέρων, ακόμα και ένα ξενύχτι, θα έχουν ως αποτέλεσμα τη θαμπή όψη, τα πρησμένα μάτια αλλά και τους μαύρους κύκλους. Μην ξεχνάς λοιπόν ποτέ να φοράς μια κρέμα ματιών που φωτίζει το βλέμμα και καταπολεμά το πρήξιμο γύρω από την ευαίσθητη περιοχή τους. Εφάρμοσέ την τόσο το πρωί της Κυριακής, όσο και απόψε το βράδυ, σε όλη την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η Blue Therapy Eye Cream της Biotherm αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Ο βραδινός ύπνος δεν λέγεται τυχαία και beauty sleep. Είναι οι ώρες που τα κύτταρα του δέρματος αναγενόνται και η εμφάνιση γίνεται πιο νεανική και λαμπερή. Ενίσχυσε αυτήν τη φυσική διαδικασία του δέρματος εφαρμόζοντας μια κρέμα νυκτός με ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες. Προτίμησε την Multi-Active Night Cream - Normal to combination skin της Clarins, της οποίας η τεχνολογία εμπνέεται από τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και μειώνει ορατά τις πρώτες ρυτίδες, ενισχύει τη λάμψη, ενυδατώνει και παρατείνει τη νεότητα του δέρματος.

Τέλος, θα πρέπει να φροντίζεις ολόκληρο το σώμα, ώστε το δέρμα να δείχνει σφριγηλό, λαμπερό και νεανικό. Το  Night Body Serum της Moroccanoil είναι ένας ορός που λειαίνει και συσφίγγει ορατά την επιδερμίδα, ενισχύει κατά τη διάρκεια της νύχτας την άμυνα της επιδερμίδας εναντίον των περιβαλλοντικών επιθέσεων της ημέρας. Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά του λειτουργούν συνδυαστικά συσφίγγοντας, λειαίνοντας και τρέφοντας την επιδερμίδα. Εφάροσε μια λεπτή στρώση στην επιδερμίδα πριν ξαπλώσεις, κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις για να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος. Μπορείς να επιμείνεις στις περιοχές όπου επιθυμείς να αυξήσεις την ελαστικότητα, συμπεριλαμβανομένου και του ντεκολτέ. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το τέλειο tip για να δώσεις λάμψη στο σημερινό σου χτένισμα

Το προϊόν που πρέπει να εφαρμόζεις 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Η καλύτερη DIY ενυδατική κρέμα για το χειμώνα

Αν έχεις ξηρό δέρμα αυτήν την περίοδο, δοκίμασε την super κρέμα προσώπου που προσφέρει ενυδατωση και θρέψη στην επιδερμίδα 

BEAUTY WEEKEND VIBES

Το μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η πιο γιορτινή ιδέα για τα νύχια

Μπλε και χρυσό συνδυάζονται άψογα

Προτεινόμενα

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις