Για το τέλειο body butter χρειάζεσαι μόλις δύο υλικά - AllYou.gr

Search

Για το τέλειο body butter χρειάζεσαι μόλις δύο υλικά

Post summer ενυδάτωση, εύκολα και γρήγορα!

22 Αυγούστου 2017

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια αφυδατωμένη επιδερμίδα. Ειδικά, το καλοκαίρι. Και είναι αυτή την περίοδο που είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσουμε τελικά, μια ξηρή επιδερμίδα. Ο ήλιος, το αλάτι από την θάλασσα όλα παίζουν ρόλο στο να αφυδατωθεί η επιδερμίδα μας πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται extra care.

Ένα σούπερ ενυδατικό body butter είναι η σίγουρη λύση για εγγυημένο αποτέλεσμα και άμεσα. Η «λιπαρή» σύνθεση που έχουν κατά κύριο λόγο τα body butter είναι αυτή που βεβαιώνει την σίγουρη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Σίγουρα, υπάρχουν πολλά και καλά body butter στην αγορά τα οποία θα σου προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αλλά γιατί να μην φτιάξεις το δικό σου, με δύο μόλις υλικά; Η εκτέλεση είναι πανεύκολη και η συνταγή θαυμάσια για το δέρμα. Περιέχει shea butter και λάδι καρύδας που κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σου!

Για το body butter θα χρειαστείς:

½ της κούπας shea butter

¼ της κούπας λάδι καρύδας

Εκτέλεση: Σε μπεν μαρί λιώσε τα δύο υλικά μαζί. Αφού λιώσει καλά, άφησε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί. Έπειτα με μια σπάτουλα ανακάτεψέ το καλά για να γίνει λείο και μαλακό και μετέφερέ το σε ένα γυάλινο δοχείο. Διατήρησε το body butter σε σκιερό μέρος μέχρι και για 6 μήνες.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!