Skip to main content

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις



Η Emma Watson έγινε 34 ετών στις 15 Απριλίου. Η αγαπημένη Ερμιόνη συνεχίζει να μεγαλώνει υπέροχα.  Πέρα από το ότι είναι μια από τις πιο προσγειωμένες διασημότητες, ο λόγος που την αγαπώ προσωπικά είναι η προσέγγισή της απέναντι στην ομορφιά. Είναι μεγάλη υποστηρικτής του να αγκαλιάζεις το φυσικό σου δέρμα και αποπνέει αυτοπεποίθηση μόνο με ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν (είναι μισή Γαλλίδα, φυσικά!). Είναι επίσης αγαπημένη στους λάτρεις της ομορφιάς λόγω της δυναμικής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας της.

Εδώ είναι οι 5 top συνήθειές της που αξίζει να ακολουθήσεις.

Ασκεί την καθαρή ομορφιά

Η Emma Watson μιλούσε για βιώσιμο τρόπο διαβίωσης πριν ακόμα γίνει μόδα. Αυτή η συνήθεια εισχωρεί και στις πρακτικές ομορφιάς της. Από το να κουβαλάει συνεχώς ομίχλες ροδόνερου στην τσάντα της μέχρι να αναβλύζει φυσικά αποσμητικά. Η περιποίησή της είναι γεμάτη από καθαρά προϊόντα ομορφιάς. Η ηθοποιός μίλησε ότι είναι επιφυλακτική με τις δυσάρεστες χημικές ουσίες. Ποτέ δεν βάζει τίποτα στο δέρμα της που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το περιβάλλον. Αυτή η προσέγγιση ωφελεί τη διατήρηση της ποιότητας του δέρματός σας μακροπρόθεσμα.

ΠΟΤΕ δεν κάνει scrub στο πρόσωπό της

Η ιδέα ότι το scrub είναι επιβλαβές για το δέρμα σας έχει διαδοθεί στον κόσμο της ομορφιάς. Προφανώς, τα μειονεκτήματα του πλυσίματος του προσώπου σας μπορεί να υπερβαίνουν τα πλεονεκτήματα εάν γίνει εσφαλμένα. Λοιπόν, η Έμμα δεν ρισκάρει. Σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι ενώ χρησιμοποιεί θαλασσινά άλατα για να τρίβει το σώμα της, το πρόσωπό της παραμένει ανέγγιχτο. Αντίθετα, χρησιμοποιεί έναν απαλό αφρό για να απολεπίσει το δέρμα της και να αποκαλύψει αυτή τη ζηλευτή λάμψη!

Τηρεί ΠΑΝΤΑ τη νυχτερινή της ρουτίνα, ακόμα κι αν είναι στις 4 το πρωί!

«Ό,τι κι αν γίνει, πλένω πάντα το πρόσωπό μου το βράδυ. Μπορώ να επιστρέψω από μια φωτογράφιση στις 4 το πρωί και να το καθαρίζω, να το τονώνω και να το ενυδατώνω πριν πάω για ύπνο», αποκάλυψε η Έμμα όταν ρωτήθηκε για τις συνήθειες ομορφιάς της. Το κλειδί για μια λαμπερή επιδερμίδα μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να κάνετε τη νυχτερινή σας ρουτίνα περιποίησης χωρίς αποκλίσεις. Κρατάμε σημειώσεις!

Έχει εμμονή με το ελάχιστο μακιγιάζ

Αρκετοί επαγγελματίες μακιγιάζ με τους οποίους η Έμμα έχει δουλέψει τόσο στην οθόνη όσο και εκτός οθόνης, αποκάλυψαν ότι δεν φοράει σχεδόν καθόλου μακιγιάζ. Λένε ότι η μόνη σύντομη οδηγία από την ηθοποιό είναι ότι το φυσικό της δέρμα πρέπει να είναι ορατό μέσα από ελάχιστα στρώματα μακιγιάζ. Λατρεύει άλλωστε να δείχνει τις φακίδες της! Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι για μια πολυάσχολη ηθοποιό όπως αυτή, το να αφήνει το δέρμα της να αναπνέει μπορεί να είναι κρίσιμο για τη διατήρησή του.

Λειτουργεί με ένα κοκτέιλ ενυδατικής κρέμας

Ένα από τα πράγματα που κάνει η Έμμα για να μείνει μπροστά σε πιθανά δερματικά προβλήματα είναι να κοιτάζει προσεκτικά τι χρειάζεται καθημερινά. Η ηθοποιός λατρεύει να συγκεντρώνει ενυδατικές ουσίες που λειτουργούν σε στοχευμένα προβλήματα και συχνά αλλάζει την κανονική είτε με εναλλακτικά έλαια με βάση το gel είτε με θρεπτικά έλαια. Αυτή είναι κάποια ροκ σκληρή «λογική Ερμιόνης» αν μας ρωτάτε!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας