Skip to main content

BLOGS

Ο Nick Cave ακυρώνει συναυλίες στη Ρωσία και την Ουκρανία

Ο Iggy Pop και ο Franz Ferdinand ακύρωσαν επίσης εμφανίσεις στη Ρωσία και τάσσονται με το μέρος του ουκρανικού λαού



Ο Nick Cave & The Bad Seeds ακύρωσαν τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στη Μόσχα και το Κίεβο αυτό το καλοκαίρι, δηλώνοντας αλληλεγγύη τόσο στον ουκρανικό λαό όσο και στους Ρώσους που αντιτίθενται στην εισβολή του Προέδρου Βλαντιμίρ Β. Πούτιν. «Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι προς τον γενναίο λαό της Ουκρανίας, τον ηρωικό ηγέτη τους και όλους εκείνους που υποφέρουν από αυτόν τον παράλογο πόλεμο», έγραψε το συγκρότημα στο Twitter. Οι Nick Cave & The Bad Seeds είχαν προγραμματίσει να παίξουν σε συναυλίες στο Bol Festival της Μόσχας και στο Kyiv's Palace of Sports.

Ο Iggy Pop, ο Franz Ferdinand, οι HEALTH, Green Day και ο Ρώσος ράπερ Oxxxymiron είναι μεταξύ εκείνων που ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στη Ρωσία τις τελευταίες ημέρες. Οι Killers αποχώρησαν επίσης από το φεστιβάλ Park Live της Μόσχας, σύμφωνα με το TMZ. Οι Blessed Madonna, Hot Chip, Róisín Murphy και άλλοι θα παίξουν σε έναν έρανο για την Ουκρανία στο Λονδίνο στις 11 Μαρτίου.

Στη δήλωσή τους, οι Nick Cave & The Bad Seeds πρόσθεσαν: «Ουκρανία, στεκόμαστε στο πλευρό σου, και με όλους εκείνους στη Ρωσία που αντιτίθενται σε αυτή τη βάναυση πράξη, και προσευχόμαστε αυτή η τρέλα να τελειώσει σύντομα».

Ο Franz Ferdinand έγραψε:

Αγαπάμε τη Ρωσία. Αυτή η σπουδαία χώρα έχει εμπνεύσει την μπάντα μας μέσω της τέχνης και της λογοτεχνίας της και από τότε που παίξαμε για πρώτη φορά εκεί πριν από δεκαεπτά χρόνια, έχουμε χτίσει μια πλούσια και βαθιά σχέση με τους Ρώσους θαυμαστές μας. Από το πρωί της Πέμπτης, έχουμε μιλήσει με πολλούς από τους φίλους μας στη Ρωσία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συναντήσαμε ομόφωνη αντίθεση σε αυτή τη βία και την αλληλεγγύη με τους Ουκρανούς φίλους μας. Γνωρίζουμε ότι βλέπετε την τρέλα της ηγεσίας της χώρας σας. Ξέρουμε ότι δεν θέλετε πόλεμο. Δεν θέλουμε πόλεμο. Παρά την τραγωδία αυτής της κατάστασης, εξακολουθούμε να καίμε μια φλόγα αισιοδοξίας στις καρδιές μας και ανυπομονούμε για την ημέρα που θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε μια εποχή γαλήνης για να μοιραστούμε ξανά τη χαρά της μουσικής μαζί.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική