Skip to main content

BLOGS

Nosferatu: Ο Willem Dafoe μεταμορφώνεται στη νέα ταινία του Robert Eggers

Δείτε τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει ο Dafoe στο πολυαναμενόμενο remake του θρυλικού Nosferatu. 



Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη ένα still από την επικείμενη ταινία τρόμου του Robert Eggers, του πολυαναμενόμενου Nosferatu.

Μετά λοιπόν από τα άκρως επιτυχημένα The Witch, The Lighthouse και The Northman, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης ετοιμάζεται για το remake μιας κλασικής ταινίας, που έθεσε τα θεμέλια στο σινεμά τρόμου.

Το αποκλειστικό still ήρθε στη δημοσιότητα από το EW, το οποίο παρουσιάζει για πρώτη φορά τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Willem Dafoe στην ταινία, τον Professor Albin Eberhart Von Franz, έναν κυνηγό βρικολάκων.

«Αυτή η σκηνή, εκτός από πραγματικές φλόγες, είχε 2.000 πραγματικούς αρουραίους», δήλωσε ο Eggers, ο οποίος συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Dafoe μετά τα The Lighthouse και The Northman.

Η νέα εκδοχή του κλασικού έργου περιγράφεται από τον σκηνοθέτη ως μια «γοτθική ιστορία εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας και του τρομακτικού βαμπίρ που την έχει ξετρελάνει, προκαλώντας ανείπωτη φρίκη στο πέρασμά του».

Στην ταινία θα δούμε τους Willem Dafoe, Bill Skarsgard, Nicholas Hoult, Emma Corrin και Lily-Rose Depp, καθώς και τους Aaron Taylor-Johnson, Simon McBurney και Ralph Ineson.

Η ταινία θα παραμείνει πιστή στη βασική υπόθεση του Nosferatu, στο επίκεντρο του οποίοι βρίσκεται ο αρχαίος βρικόλακας της Τρανσυλβανίας που αποκτά εμμονή με μία νεαρή γυναίκα, καταδιώκοντάς την. Η ταινία θα διαδραματίζεται στη Γερμανία του 19ου αιώνα και τον βασικό ρόλο του βρικόλακα θα ενσαρκώσει ο Skarsgard.

Ο Eggers ήθελε να αναβιώσει τον Nosferatu στη μεγάλη οθόνη από το 2017 με τον Harry Styles και την Αnya Taylor-Joy να ήταν οι βασικοί υποψήφιοι για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Λόγω δυσκολίας στο πρόγραμμά τους ωστόσο, χρειάστηκε να αφήσουν το project.

Η ταινία Nosferatu του 1922 έχει ξανα-αποκτήσει remake παραγωγές στο παρελθόν, με την πρώτη να είναι δια χειρός Werner Herzog το 1979 με τίτλο Nosferatu the Vampyre και η άλλη να αποτελεί παραγωγή του 2000, με τίτλο Shadow of the Vampire. Σε αυτήν πρωταγωνιστές ήταν οι John Malkovich και William Dafoe.

Το Nosferatu θα παίξει στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου του 2024.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα