Skip to main content

BLOGS

Marvel MCU: Η εταιρία διορθώνει το χαοτικό timeline της και επιτέλους μαθαίνουμε τη χρονική σειρά των παραγωγών του Netflix

Πού τοποθετούνται χρονικά αγαπημένες σειρές όπως η Jessica Jones και ο Daredevil; 



Διόρθωσε επιτέλους το χαοτικό της timeline η Marvel, τοποθετώντας και επίσημα στο MCU παλιές σειρές της για λογαριασμό του Netflix, όπως οι Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, The Punisher, Iron Fist αλλά και Defenders.

Αφορμή για τη διόρθωση δεν είναι άλλη από τη σειρά Echo που προβάλλεται αυτήν την στιγμή στο Disney+, με τον streaming κολοσσό να έχει πλέον στην ενότητα Marvel μια playlist με την χρονολογική σειρά των γεγονότων του MCU, στην οποία περιλαμβάνονται φυσικά όλες οι παραπάνω σειρές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε πότε εκτύλισσονται τα γεγονότα τους, σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα των ταινιών του θαυμαστού σύμπαντος υπερηρώων.

Πρώτος χρονολογικά έρχεται ο Daredevil και μετά ακολουθεί η Jessica Jones, ενώ τα γεγονότα των δύο σεζόν του Luke Cage λαμβάνουν χώρα μετά το Avengers: Age of Ultron και το Ant-Man. Στη συνέχεια έρχεται ο Iron Fist και η μίνι σειρά The Defenders, τα γεγονότα της οποίας διαδέχονται τις ταινίες Captain America Civil War, Black Widow και Black Panther. Τελευταίος στη χρονολογική σειρά είναι ο Punisher, ο οποίος στο timeline του MCU βρίσκεται ανάμεσα στο Black Panther και το Doctor Strange.

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα