Skip to main content

BLOGS

Oscars 2024: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της Emma Stone στον Γιώργο Λάνθιμο μετά τη βράβευσή της

«Γιώργο, σε ευχαριστώ για το δώρο ζωής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Poor Things



Μπορεί τα προγνωστικά να ήθελαν τη Lily Gladstone να κερδίζει το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese, η Emma Stone κατάφερε ωστόσο να φύγει από το Dolby Theatre με το δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο της καριέρας της (μετά από το Oscar Α’ Γυναικείου στο La La Land). Συγκεκριμένα, η λαμπερή ηθοποιός κέρδισε το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη μεταμόρφωσή της σε Bella Baxter στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

«Το φόρεμά μου χάλασε. Είμαι σίγουρη ότι έγινε κατά τη διάρκεια του “I’ m Just Ken” (σ.σ. του τραγουδιού από την Barbie που ερμήνευσε ο Ryan Gosling μαζί με τον Slash)», ήταν η πρώτη ατάκα της Stone ανεβαίνοντας στη σκηνή, αναφερόμενη στο σκίσιμο του φορέματός στην πλάτη.

«Sandra, Annette, Carey, Lily (σ.σ. οι συνυποψήφιες της στην κατηγορία): το μοιράζομαι μαζί σας. Σας είμαι ευγνώμων», ανέφερε συγκινημένη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι λίγες μέρες πριν την τελετή των Oscar ένιωσε πανικό, αλλά ο Γιώργος Λάνθιμος τη συμβούλευσε να χαλαρώσει και να το απολαύσει, καθώς επρόκειτο για μια ομαδική προσπάθεια.

«Ήταν κάτι συλλογικό. Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που συμμετείχε στην ταινία. Γιώργο, σε ευχαριστώ για το δώρο ζωής που μου έκανες προσφέροντάς μου τον ρόλο της Bella Baxter», ανέφερε η Emma Stone και έκλεισε τον λόγο της ευχαριστώντας τους γονείς, τα αδέρφια, τον σύζυγό της, Dave McCary και την κόρη της που προσεχώς θα γίνει 3 ετών.

Το Poor Things απέσπασε συνολικά 4 βραβεία Oscar από τα 11 για τα οποία ήταν υποψήφιο: Α’ Γυναικείου Ρόλου, Σκηνογραφίας, Κοστουμιών και Μακιγιάζ/Κομμώσεων.

https://youtu.be/Q8urFpWdi9c

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου