Μοιράσου ένα φιλί... μαζί μου! - AllYou.gr

Search

Μοιράσου ένα φιλί... μαζί μου!

Σήμερα η βόλτα της Ειρήνης είναι γεμάτη ήλιο, χαρά και αγάπη που ξεχειλίζει.

08 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα από μένα! Η μέρα μου σήμερα είναι αφιερωμένη σε ένα από τα πιο hot σημεία της πόλης, τη Μαρίνα Φλοίσβου. Το μέρος αυτό το προτιμώ διότι είναι παντός καιρού. Τι εννοώ; Συγκεντρώνει κόσμο κάθε εποχή – οκ, περισσότερο το καλοκαίρι- και θυμίζει κάτι από κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο θέρετρο, με τα πανάκριβα και πολυτελή γιοτ αραγμένα στη μαρίνα και τις ποιοτικές γαστρονομικές -και όχι μόνο- επιλογές. 

Πριν από όλα, κάθομαι για να πιω τον καθιερωμένο μου καφέ –με δύο ζαχαρίνες πια, αφού είπα να μπω σε διατροφή και για αυτό θα σου μιλήσω αναλυτικά στην επόμενη βόλτα- δια χειρός Focaccino (Λεωφ. Ποσειδώνος 32, Παλαιό Φάληρο) και να πάρω δυνάμεις τρώγοντας μια light focaccia. 

Και τώρα είμαι έτοιμη να κάνω το flashback και να σε ξεναγήσω στο Coca-Cola Pop-Up Store, στο οποίο βρέθηκα την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να γιορτάσω κι εγώ, μαζί με πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες, τα 100 χρόνια του γυάλινου μπουκαλιού της Coca-Cola. 

Το ειδικά διαμορφωμένο, διώροφο κατάστημα της Coca-Cola, έχοντας... διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, βρέθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου, από τις 29 Αυγούστου και χάρισε αμέτρητες στιγμές χαράς και απόλαυσης στους επισκέπτες, αλλά και μοναδικές εκπλήξεις που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους!

T-shirts, τσάντες, posters, αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που μπορούσε κανείς να αποκτήσει αποκλειστικά στο Pop-Up Store. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους, ξεχωριστό μπουκάλι Coca-Cola, αλλά και να δώσουν ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια, διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά βρέθηκα κι εγώ, η beauty editor του allyou.gr. 

KISS751.jpg

Το αποτέλεσμα; Έφτιαξα το δικό μου συλλεκτικό μπουκάλι Coca-Cola "Kiss your beauty editoR" και σε προ(σ)καλώ να μου δώσεις ένα γλυκό φιλί. Εγώ άλλωστε τα μοιράζω με αγάπη!

KISS750.jpg

** Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».Ακολούθησε το allyou στο Instagram!