Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ έκανε βόλτα στο... χιόνι
Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει μέσα Ιουλίου, όμως αυτή η Δευτέρα θα γεμίσει με εικόνες τοπίων σκεπασμένων με χιόνι και πάγο, με θεόρατα τείχη, μαγικά δέντρα, ζόμπι και δράκους. Γιατί ο χειμώνας ήρθε στο Game of Thrones, και μαζί μ΄αυτόν και η πολυαναμενόμενη έβδομη σεζόν. 

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα έφτασε ως το Σούνιο
Θα πάω μια βόλτα στο Σούνιο και θα κάνω επίκληση στον Ποσειδώνα. Θα βάλω το αέρινο, καλοκαιρινό μου φουστάνι, θα δέσω τα δερμάτινα σανδάλια μου και θα κρατήσω την ψάθινη χρυσαφένια τσάντα που κρατούσα μια βδομάδα πριν, όταν βρέθηκα στο Cape Sounio καλεσμένη της Chanel και της Καρμέλας Αναστασίου. 

*Την Τετάρτη, η Λένα ψήφισε αυλή
Θα βρεθούμε στην ΑΥΛΗ, την πολυαγαπημένη μας, με τις χρωματιστές καρέκλες τα υπέροχα (σπιτικά, παρακαλώ) κουλουράκια, τον τέλειο καφέ, και πολλά πολλά άλλα πεντανόστιμα, που όμως εμείς σήμερα δεν θα χαρούμε λόγω ώρας (!), πού αλλού, στο Κουκάκι. Στη Γεωργίου Ολυμπίου 4, στο στέκι μας.

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα βρέθηκε στο Λουτράκι
Μετά το μπάνιο, το πρόγραμμα έχει χαλάρωση, λίγο ύπνο και φαγητό στο Queens. Να πας κι εσύ! Μπορεί να σε ξενίσει λίγο ο κατάλογος με τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε πιάτο (βγαίνει περίπου 15 ευρώ/άτομο), αλλά πίστεψε με, αξίζει τόσο πολύ ο κόπος που θα θες να δώσεις τα διπλάσια. Θα πάρουμε ένα φιλέτο κοτόπουλο και ταλιατέλες καρμπονάρα... Και δε θα σταματήσουμε να λέμε, τι απίστευες γεύσεις είναι αυτές. 

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ πήγε Πειραία
Και σήμερα, θα μου πάρει σίγουρα ο αέρας τα μαλλιά και κυρίως τα μυαλά, στην πανέμορφη ταράτσα που θα πάω. Γιατί, όπως σου είπα θέλω να είμαι έξω συνέχεια! Έξω-έξω. Κυριολεκτικά! Και που καλύτερο μέρος από το Mary Pickford (Ακτή Κουμουνδούρου 52) στον Πειραιά; Το μόνο μέρος για το οποίο θα τραβήξω το κουρασμένο μου κορμί, για να πάω μέχρι το Μικρολίμανο, γιατί πραγματικά το αξίζει!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…