Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*H Γωγώ βγήκε στο Μοναστηράκι
Θα κατευθυνθώ για φαγητό στην πλακόστρωτη οδό Αδριανού στο Μοναστηράκι, όπου πλάι στις γραμμές του τρένου παρατάσσονται διάφορα «τουριστομάγαζα», ανάμεσα στα οποία ωστόσο έχω ανακαλύψει κατά καιρούς, πέρα από την εγγυημένα απολαυστική θέα, καλό σέρβις και ικανοποιητικές γεύσεις.

*H Λένα συνάντησε τον Εξωστρεφή
Παίρνουμε το μετρό, κατεβαίνουμε  "Μεταξουργείο"  και κάνουμε πρώτη στάση στην Πλαταιών για καφέ και γλυκό! Ο "Εξωστρεφής"( Πλαταιών 36) είναι αυτό που ζητάμε. Στέκι διαχρονικό κι αγαπημένο με σούπερ καφέ και τρομερό τσηζκέικ. Εννοείται πως έχει και μεζέδες και σαλάτες και σούπερ πιάτα και καλό κρασί. Όμως εμείς, επειδή θα πάμε θέατρο μετά, θα αρκεστούμε σε κάτι ελαφρύ...  

*Η Μαριέτα ψήφισε bistrot
Μέρες τώρα χαζεύω ένα νέο bistrot που άνοιξε στο Παλαιό Ψυχικό, και θέλω να το επισκεφτώ. Αναφέρομαι στο Papillion, το οποίο φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Minas Kosmidis. Δεν χορταίνω να χαζεύω το χώρο, και θα σου προτείνω απλά να έχεις χώρο στο κινητό σου γιατί οι φωτογραφίες που θα βγάλουμε θα είναι πολλές.

*Η Κέλλυ έφαγε ιταλικά
To Maltagliati (Τερψιθέας 16, Παλαιό Φάληρο) είναι μία Ιταλική τρατορία η οποία ειδικεύεται στα φρέσκα ζυμαρικά εδώ και 10 χρόνια! Στο Maltagliati αισθάνεται κανείς σαν στο σπίτι του, με την ζεστή ατμόσφαιρά του, το εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό service, αλλά και τα…. θεϊκά ζυμαρικά.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

NEOSTRATA: Tο brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς

FASHION NEWS

Η Oysho λανσάρει την κολεξιόν padel και αποκτά συμμάχους στον επαγγελματικό χώρο

Η μάρκα γίνεται ο τεχνικός χορηγός του DUBAI PREMIER PADEL P1

BEAUTY TIPS

Dry Brushing: 6 λόγοι για να ξεκινήσεις το στεγνό βούρτσισμα της επιδερμίδας σου αυτή την άνοιξη

Το dry brushing είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα του σώματός σου