Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα καλωσορίζει την άνοιξη

Με βόλτες και ποτά στο Κολωνάκι!



Τι; Πες μου ότι δεν το ένιωσες! Περπατάς αργά το απόγευμα στον δρόμο με άλλη διάθεση. Κι αν σου έρθει και καμιά μυρωδιά από άνθη νερατζιάς ή πετύχεις ανθισμένη αμυγδαλιά, ω, πόση αγαλλίαση. Ανοίγει η ψυχή σου. Άνοιξη.

Σήμερα το απόγευμα να σου πω την αλήθεια θα ήμουν πολύ ικανοποιημένη εάν απλώς περπατούσα στους δρόμους της γειτονιάς μου, χαλαρά, χωρίς να κοιτάζω ρολόι, ανέμελα. 

Μια καλή φίλη όμως με παρέσυρε. Έλα, μου είπε, πάμε να γιορτάσουμε την άνοιξη και τη Ημέρα της Γυναίκας. Καλέ, την Πέμπτη είναι, της υπενθύμισα και μου έκλεισε το μάτι. 

Ξέρει πολύ καλά ότι δεν θέλω να γιορτάζω μαζί με τους άλλους μέρες όπως αυτές. Δεν θέλω να ανήκω σε γυναικοπαρέα που θα βγει μία φορά το χρόνο, στις 8 του Μαρτίου. Θα χαρεί, θα γλεντήσει και μετά θα επιστρέψει στην κανονική της ζωή. 

Το ραντεβού μας έχει δοθεί στο V4 DANTE, ένα all day στέκι στη Βουκουρεστίου, ένα μπιστρό με αέρα ιταλικό, με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, πρωτότυπα cocktails και ιδιαίτερη λίστα κρασιών. 

Θα φάμε κιόλας; Εννοείται, μου απαντά η φίλη μου που πραγματικά ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή της και διόλου δεν την απασχολούν τα 5-6 κιλά που έχει παραπάνω. Είναι η χαρά της ζωής! Ε, ας φάμε, είναι να χάσουμε τόσο ωραίο ιταλικό;  

Αλλά κυρίως θέλω να πιούμε. Και να τσουγκρίσουμε. Και πρόποση να κάνουμε. Με ξέρεις, δα, σηκώνομαι και την κάνω και μπροστά σε όλους τους θαμώνες.  

Ναι, θέλω να το γιορτάσω που είμαι γυναίκα. Που είμαι υγιής. Που είμαι σύντροφος. Μαμά. Φίλη. Συνάδελφος. Που τίποτα δεν με σταμάτησε να κάνω αληθινά τα όνειρά μου.

Που είμαι καλά. Και που η νύχτα μυρίζει νερατζιά. 

Αν περάσεις από τον πεζόδρομο, στάσου ένα λεπτό. Ένα κοκτέιλ θα πιούμε στην υγειά μας και μετά φεύγεις. Όλες θα επιστρέψουμε στην κανονική ζωή μας. Αλλά αυτό, ξέρεις, δεν είναι οπωσδήποτε κακό.  

V4 DΑΝΤΕ: Βουκουρεστίου 4, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103248062, 6944527050 
Ώρες Λειτουργίας: από 12:00 έως 02:00

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;