Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει στο Gagarin 205

4 ξεχωριστές βραδιές αφιερωμένες στους λατρεμένους The Dream Syndicate και The Sonics, στην αληθινή ιστορία του Γερμανικού Thrash Μetal και την Ιστορία Μιας Επανάστασης.



Το Gimme Shelter Film Festival επιστρέφει στο Gagarin 205 για 4 ξεχωριστές βραδιές αφιερωμένες στους λατρεμένους The Dream Syndicate και The Sonics, στην αληθινή ιστορία του Γερμανικού Thrash Μetal και την Ιστορία Μιας Επανάστασης.

Από τις μουσικές και κοινωνικές επαναστάσεις των 60's και των 80's και τους πρωτεργάτες τους, ως το σήμερα της μουσικής και της κοινωνίας, το φετινό GSFF είναι αφιερωμένο σε εκείνους που διεκδικούν τα δικαιώματα και τη θέση τους σε κάθε χώρο.

Πιο αναλυτικά:

Δευτέρα 16 Oκτωβρίου - Gimme Shelter Film Festival Special Opening Night

"The Dream Syndicate: How Did We Find Ourselves Here" (2022)

+ Special Acoustic Performance by Steve Wynn

 s

Το GSFF ανοίγει με την πρώτη πανελλήνια προβολή του ντοκιμαντέρ για τους πολύ μεγάλους και ιδιαίτερα αγαπητούς στην Ελλάδα, Τhe Dream Syndicate.

Μαζί μας στη σκηνή του Gagarin (ποιος άλλος;) ο Steve Wynn σε ένα Special Acoustic Performance, αλλά και μία, εγγυημένα πολύ ενδιαφέρουσα, συζήτηση με τον σκηνοθέτη Emiel Spoelder και την δημοσιογράφο Εφη Παπαζαχαρίου. 

Δείτε το trailer

Αγοράστε το εισιτήριό σας

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

"Τοtal Thrash - The Teutonic Story" (2022)

 t

Το απόλυτο ντοκιμαντέρ για το γερμανικό Τhrash Metal έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και το GSFF έχει ετοιμάσει όπως πάντα μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά.

Πρωτοπόροι του είδους, λατρεμένοι του ελληνικού κοινού, μπάντες που συνεχίζουν να γράφουν νέα κεφάλαια στην Thrash ιστορία, έρχονται στο GSFF για να μας την διηγηθούν από "πρώτο χέρι"! Ο σκηνοθέτης της ταινίας Daniel Hoffmann θα είναι φυσικά εδώ για το καθιερωμένο Q&A, αφού οι Amken ανοίξουν την βραδιά με ένα live-έκπληξη.

Δείτε το trailer

Αγοράστε το εισιτήριό σας

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου

"BOOM! A Film About The Sonics" (2018)

 b

Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ, τολμηρό και τσαμπουκαλεμένο όσο και η μπάντα για την οποία μιλάει, κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στο GSFF! Οι The Sonics επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Gagarin κι εμείς ταξιδεύουμε μαζί τους από την ίδρυση και την πρόωρη διάλυση ως την εντελώς αναπάντεχη επανένωσή τους, που μας πρόσφερε μοναδικές συναυλιακές στιγμές στην ίδια σκηνή που, πριν την πρεμιέρα, θα φιλοξενήσει τον σκηνοθέτη Jordan Albertsen και τους The Acid Visions. 

Δείτε το trailer

Αγοράστε το εισιτήριό σας 

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου - GSFF Special Closing Night

"ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης" (2023).

 akoe_2023_123tkts_668x376

Κάθε GSFF Closing Night κρύβει εκπλήξεις. Και στις 13.11, η "κινητήριος δύναμη" του φεστιβάλ (και παραγωγός της ταινίας) Μαρίνα Δανέζη, επιμελείται και μας παρουσιάζει μια βραδιά αφιερωμένη στην Επανάσταση που διεκδικεί το δικαίωμα στην ύπαρξη, στην ευτυχία, στην αγάπη. Μια Ιστορία ντυμένη με την ονειρική πρωτότυπη μουσική του Κ.Βήτα! Μία από τις σημαντικότερες εγχώριες παραγωγές των τελευταίων μηνών, η ταινία που άνοιξε το φετινό Athens Pride και τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού Fischer" στο 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνει το φετινό GSFF σε μια βραδιά-έκπληξη. Περισσότερα σε λίγο.

Δείτε το trailer

Αγοράστε το εισιτήριό σας

GIMME SHELTER FILM FESTIVAL

Gagarin 205 Live Music Space

16.10: "The Dream Syndicate: How Did We Find Ourselves Here"

            Special Acoustic Performance + live Q&A: Steve Wynn

23.10: "Τοtal Thrash - The Teutonic Story" + Amken live

06.11: "BOOM! A Film About The Sonics" + The Acid Visions live

13.11: "ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η Ιστορία Μιας Επανάστασης" + more t.b.a.

 g

Οnline προπώληση: www.123tickets.gr & www.GSFFathens.com

 

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η αποκλειστική προπώληση συλλεκτικών  Hard Copies στο Hard Rock Cafe Athens (Ανδριανού 52, Μοναστηράκι).

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/80842-to-gimme-shelter-film-festival-epistrefei-sto-gagarin-205

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου