Skip to main content

FASHION TRENDS

10+5 basic items που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου αυτό το Φθινόπωρο!

Βρες τα κομμάτια κλειδιά για hot εμφανίσεις!



Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί τι χρειάζεσαι στην πραγματικότητα για να παραμένεις κλασάτη και μοδάτη σε κάθε σου εμφάνιση; Στην ουσία πολύ λιγότερα από όσα διαθέτεις και σε καμία περίπτωση όσα βρίσκονται στοιβαγμένα με κόπο στην ασφυκτικά κλειστή ντουλάπα σου. Αν αγαπάς τη μόδα, αλλά παράλληλα χρειάζεσαι άμεσα μια λυτρωτική εκκαθάριση δες ποια είναι τα απαραίτητα κομμάτια για αυτό το φθινόπωρο. Προτάσεις κλασικές και διαχρονικές που θα φοράς για πάντα. Κάνε τις κατάλληλες προσθήκες και απόλαυσε συνδυασμούς αντάξιους αυτών των fashion experts! 

Καμπαρντίνα

Η κλασική καμπαρντίνα επιτομή του στυλ και ενός αριστοκρατικού look δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Το λονδρέζικο σύμβολο κομψότητας, προσθέτει πόντους σε κάθε εμφάνιση και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Classic Jeans

Ποιος δεν λατρεύει τα jeans; Flare, bootcut, boyfriend, mom, straight, αλήθεια ποιο είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε εποχή του χρόνου για πολλές εώς πάρα πολλές περιστάσεις; Επέλεξε να κρατήσεις ένα ίσιο jean σε κολακευτικό κόψιμο και ιδανικά σε baby blue wash απόχρωση. 

Μαρινιέρα

Με έμπνευση από το ναυτικό στιλ η μαρινιέρα είναι το απόλυτο basic κομμάτι που θα φοράς για πάντα. Το αγαπημένο ριγέ πουλόβερ θα το φορέσεις με καμπαρντίνες, δερμάτινα jacket και καμηλό παλτό. 

Λευκό πουκάμισο με κουμπιά

Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της αλλά και τον τίτλο της, δεν γίνεται να μη διαθέτει ανάμεσα στα must have της συλλογής της, ένα καλοραμμένο λευκό πουκάμισο με κουμπιά. Κλασσικό, πολυτελές, ένα κομμάτι διαχρονικού class συνδυάζεται με τα πάντα και χαρίζει άπειρα μοναδικά στιλ. Φρόντισέ το όσο μπορείς, για να μη χάσει το χρώμα του. Όταν λέμε λευκό το εννοούμε! 

Leggings

Αν και είμαι σίγουρη πως διαθέτεις αρκετά, ένα μαύρο κολάν υψηλής ποιότητας οφείλεις να έχεις σε περίοπτη θέση στη ντουλάπα σου. Όλα τα υπόλοιπα στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης παρακαλώ! 

Λευκό t-shirt

Το λευκό t shirt ο απόλυτος μπαλαντέρ για την γκαρνταρόμπα σου είναι το κομμάτι κλειδί για αλλεπάλληλες υπέροχες εμφανίσεις. Όχι με στάμπες, όχι με εμφανή logo, απλό. Η απλότητα είναι ανεκτίμητη, όπως σε όλα έτσι και στη μόδα. Φορεσέ το με παντελόνι και γόβες και είσαι έτοιμη!

Λευκά sneakers

Αν θέλεις να είσαι ετοιμοπόλεμη για διαφορετικά looks για κάθε στιγμή της ημέρας, τότε ένα ζευγάρι λευκά sneakers παίρνουν τη θέση τους μέσα στη ντουλάπα σου. Διώξε όλα τα υπόλοιπα που δημιουργούν φασαρία στα outfit σου και επένδυσε σε ένα ζευγάρι παπούτσια, που δε θα σταματήσεις να φοράς. 

Φθινοπωρινό LBD

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα είναι πάντα στην κορυφή της λίστας με τα must have σου. Επέλεξε ένα κοντό μαύρο φόρεμα που κολακεύει τη σιλουέτα σου και ανταλλάξτε μαζί του όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Θα σε ανταμείψει με το παραπάνω. 

 

Κόκκινο

Το κόκκινο είναι το it χρώμα της σεζόν. έντονο, ζωντανό, παθιασμένο και τολμηρό, χρειάζεται λίγο χώρο δίπλα στα υπόλοιπα υπάρχοντά σου. Συνδύασέ το με παλτό και σακάκια και κάνε statement επιλογές για να είσαι καλοντυμένη κάθε μέρα. 

Πλεκτό φόρεμα

Καθώς ο Χειμώνας τώρα ξεκινά δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα ακόμα ζεστό, απαλό αλλά extra κομψό φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου. Σε μια ουδέτερη απόχρωση και με βαθύ ντεκολτέ και γραμμή που αγκαλιάζει κομψά τις καμπύλες σου. Ιδανική βάση για πολλά outfits, layerings και ένα σωρό περιστάσεις. Από το σχολείο των παιδιών, μια stylish εξοδο για shopping, ένα Κυριακάτικο brunch και μια επίσκεψη σε φίλους. 

Loafers

Στρέψε το βλέμμα σου στην ανδρική γκαρνταρόμπα και στάμπαρε το επόμενο σου ζευγάρι παπούτσια. Τα πιο hot παπούτσια σε πάνε παντού άνετη και στυλάτη και φοριούνται με τόσες επιλογές από πολύ κλασικές μέχρι απόλυτα trendy. Αποτελεί το τέλειο παπούτσι γραφείου αλλά και μιας πολλά υποσχόμενης βραδινής εμφάνισης.

Δερμάτινο μπουφάν

Το δερμάτινο τζάκετ είναι αυτό το κομμάτι της ντουλάπας σου που δε θα βαρεθείς να φοράς. Έπλεξε μια ίσια γραμμή με ίσιο γιακά και φερμουάρ, κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα και αφέσου στην πολλά υποσχόμενη γοητεία του. Το φοράς με φορέματα με πιο casual ντύσιμο, με παντελόνια γραφείου και jeans.

Χαμηλό μαύρο μποτάκι 

Το φθινοπωρακι το θέλει το μποτάκι. Χαμηλό, μυτερό με ωραίο τακούνι, προτίμησε μαύρο χρώμα για περισσότερες επιλογές στα ντυσίματα! Αν δεν έχεις, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις! 

Κομψή ζακέτα

Μια κομψή ζακέτα με κουμπιά θα σε ζεστάνει στις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου. Θα τη ρίξεις επάνω σου σε μια χαλαρή απογευματινή βόλτα, νωρίς το πρωί που πας στη δουλειά, γενικά είναι must και ειδικά σε ένα όμορφο ανθρακί ή γκρι για να μείνει στη ντουλάπα σου χρόνια!

Χρυσοί κρίκοι 

Και επειδή οι grande εμφανίσεις θέλουν και αξεσουάρ τότε μην τα ξεχνάς. Φρόντισε να ολοκληρώσεις τα σύνολά σου με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους, που θα απογειώσουν τα περισσότερα look σου. Βρες το ιδανικό μέγεθος για σένα και ετοιμάσου να λάμψεις fashionista!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα