Skip to main content

FASHION TRENDS

6 τρόποι για να κάνεις styling στην καρό φούστα, το απόλυτο trend και αυτού του χειμώνα

Μπορεί να είχες να τη φορέσεις από τα μαθητικά σου χρόνια, φέτος όμως επιστρέφει για ακόμη μια φορά στη μόδα.



Η πλισέ (ή όχι) καρό φούστα που μας θυμίζει τα μαθητικά μας χρόνια είναι και φέτος το χειμώνα ένα από τα μεγαλύτερα trends και μπορεί να διαμορφώσει ένα ξεχωριστό outfit για την καθημερινότητά μας με πολλούς τρόπους. Να μερικοί από αυτούς, για να μην τη φοβηθείς.

Casual Chic

Βάλε ένα απλό, εφαρμοστό μπλουζάκι ή ένα πλεκτό πουλόβερ πάνω από την καρό φούστα για μια χαλαρή αλλά κομψή εμφάνιση. Συνδύασέ την με δερμάτινα δετά μποτάκια ή sneakers για μια άνετη και χαλαρή εμφάνιση για το πρωί, αλλά και το βράδυ.

Preppy Style

Συνδύασε την καρό φούστα σου με ένα πουκάμισο με κουμπιά, κουμπωμένο κανονικά ή και δεμένο στη μέση για μια preppy αίσθηση που θυμίζει κάτι από σχολείο. Συνόδευσέ την με ένα πουλόβερ ή μια πλεκτή ζακέτα και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με loafers ή παπούτσια τύπου Mary Jane.

Edgy Twist

Δημιούργησε μια πιο edgy punkish εμφάνιση φορώντας ένα μπλουζάκι με κάποιο μήνυμα ή ένα μπλουζάκι του αγαπημένου σου συγκροτήματος με την καρό φούστα. Πρόσθεσε ένα δερμάτινο ή τζιν μπουφάν, διχτυωτές κάλτσες και δερμάτινες αρβύλες για ένα εναλλακτικό και τολμηρό στυλ.

Bohemian Flair

Συνδύασε τη φούστα με μια άνετη boho μπλούζα σε λευκό χρώμα και με πολύχρωμα κεντήματα για μια μποέμ πινελιά. Σουέντ μποτάκια και ολοκληρώνεις ένα boho look για τον χειμώνα.

Office-Ready

Φόρα την καρό φούστα με μια κρουστή μπλούζα ή ένα λευκό πουκάμισο με ένα tailored blazer για ένα επαγγελματικό ντύσιμο. Προτίμησε γόβες ή κλασικές μπαλαρίνες και minimal κοσμήματα για λαμπερή εμφάνιση.

Sporty-Casual Mix

Συνδύασε την καρό φούστα με ένα cropped hoodie ή ένα φούτερ για ένα σπορ αλλά μοντέρνο ντύσιμο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με λευκά sneakers ή και χρωματιστά sneakers για χαλαρό και μοντέρνο στυλ.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της