Skip to main content

FASHION TRENDS

7 fashion επιλογές που σου φαίνονται risky αλλά μπορούν να απογειώσουν ένα σύνολο

Το 2024 είναι η χρονιά σου για στυλιστικές προκλήσεις!



Μόδα σημαίνει μεταξύ άλλων να παίρνεις ρίσκα και να εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από την εμφάνισή σου. Ακολουθούν 7 fashion επιλογές που σου φαίνονται risky, αλλά μπορούν να απογειώσουν πραγματικά ένα σύνολο, για να τις δοκιμάσεις με τη νέα χρονιά.

Statement Αξεσουάρ

Τολμηρά και μεγάλα αξεσουάρ, όπως χοντρά κολιέ, μεγάλα σκουλαρίκια κρίκοι ή ζωηρά φουλάρια, μπορούν να μεταμορφώσουν αμέσως ένα απλό ντύσιμο σε ένα κομψό statement look.

Animal prints

Είτε πρόκειται για ένα λεοπάρ παλτό, είτε για ένα παντελόνι με ρίγες ζέβρας ή για παπούτσια από δέρμα φιδιού, η ενσωμάτωση animal print με γούστο μπορεί να προσθέσει μια έντονη και μοντέρνα πινελιά στο σύνολό σου.

Συνδυασμός prints

Ο συνδυασμός διαφορετικών μοτίβων, όπως ρίγες με φλοράλ ή καρό με πουά, μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική και εντυπωσιακή εμφάνιση όταν γίνεται προσεκτικά.

Φωτεινά χρώματα

Οι ζωηρές αποχρώσεις, όπως το μπλε ηλεκτρίκ, το φλογερό κόκκινο ή το πράσινο νέον, μπορεί να σε τρομάζουν, αλλά όταν φοριούνται με αυτοπεποίθηση, μπορούν να κάνουν μια εντυπωσιακή και αξέχαστη εντύπωση.

Διαφανή ρούχα

Οι διαφάνειες σε φορέματα, φούστες και πουκάμισα μπορούν να φορεθούν δημιουργικά για να προσθέσουν βάθος και υφή σε ένα ντύσιμο, διατηρώντας παράλληλα έναν αέρα κομψότητας και γοητείας.

Εκκεντρικά παπούτσια

Το να φοράς αντισυμβατικά υποδήματα, όπως μπότες σε μεταλλικές αποχρώσεις, γόβες με αρχιτεκτονικά στοιχεία ή τολμηρά αθλητικά παπούτσια, μπορεί να κάνει μια κομψή δήλωση μέσα από την εμφάνισή σου.

Ασυνήθιστο layering

Πειραματίσου με layering απροσδόκητων κομματιών, όπως ένα φόρεμα πάνω από παντελόνι, ένα πουκάμισο κάτω από ένα slip dress ή ένα crop top πάνω από μια μπλούζα, για να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο και αντισυμβατικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι