Skip to main content

FASHION TRENDS

Oversized πουκάμισο: Γιατί αξίζει να το βάλεις στην ντουλάπα σου! 

Λίγο πριν τις εκπτώσεις βάλε ένα στη λίστα σου!



Για θυμήσου πόσο σικ και σέξι είναι η εικόνα μιας γυναίκας που φοράει μόνο το πουκάμισο του καλού της.. Πάνω σε αυτό έχει κάπως στηριχτεί και το γιατί τα oversized πουκάμισα αναδεικνύουν μια γυναικεία φιγούρα. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος. Μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να μιλήσουμε για υπερμεγέθη πουκάμισα με κουμπιά.  Ποτέ δεν παραλείπουν να φαίνονται ταυτόχρονα κομψά, σοφιστικέ, χαλαρά, διαχρονικά, άνετα και η λίστα συνεχίζεται. Υπάρχει άραγε  ένα ρούχο που να κάνει περισσότερα;!

Το κλασικό πουκάμισο με κουμπιά για γυναίκες υπάρχει εδώ και σχεδόν έναν αιώνα και προφανώς μπορούμε να ευχαριστήσουμε την Coco Chanel γι αυτό αλλά και πολλά ακόμα. Τότε δόθηκε έμφαση στο τρόπο ραφής και στην εφαρμογή. Η νέα τάση ωστόσο προστάζει επιλογές με έναν αέρα ανανεωμένο, μοντέρνο και φρέσκο. 

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο διαχρονικό είναι η απόλυτη ευελιξία. Το oversized πουκάμισο δεν έχε εποχή ούτε ηλικία. Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο την Παρασκευή με μια στενή μίντι φούστα ή ένα φαρδύ παντελόνι γραφείου, να το σετάρεις με τζιν και αθλητικά παπούτσια για μια κλασική casual εμφάνιση ή να το φορέσεις με γόβες ή μποτάκια και ζώνη στη μέση  σαν φόρεμα. Μπορείς ακόμη να φορέσεις ένα μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να το συνδυάσεις με μια κομψή φούστα για να πας με φίλες για ποτό το βράδυ. Μπορείς επίσης να το βάλεις πάνω από το μαγιό σου για ένα ακαταμάχητο look παραλίας ή με ένα hot σορτσάκι! Ακόμα και ως πανωφόρι με ένα στενό τοπ. 

Όταν λέω ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες, το εννοώ! Τσέκαρε στη ντουλάπα του φίλου σου αν υπάρχει κάποια περίπτωση ιδανική για σένα, αλλιώς στα μαγαζιά θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Σίγουρα το λευκό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις περισσότερες φορές, ωστόσο μη διστάσεις αν σου αρέσεις και μια γαλάζια εκδοχή ή ροζ.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!