Skip to main content

FASHION TRENDS

Jennifer Lawrence: Τα Ballet Flats της επιβεβαιώνουν ότι το Business Casual επιστρέφει δυναμικά.

Διαχρονικές και άνετες οι μπαλαρίνες θα γίνουν οι κλαύτερες φίλες σου! 



Το 2023 ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά του υπέροχου στυλ της Jennifer Lawrence. Ωστόσο τα πιο εντυπωσιακά της ντυσίματα αποτελούνταν από διαχρονικά βασικά στοιχεία. Ίσως έχεις παρατηρήσει τις αδιαπραγμάτευτες επιλογές της όσον αφορά τα καλοφτιαγμένα παλτά και τα καλοραμμένα business παντελόνια. Το πιο αξιοσημείωτο, όμως είναι ότι οι πρόσφατες προτιμήσεις στις εμφανίσεις της πέραν του ότι τη στέφουν βασίλισσα του quiet luxury στυλ, παραπέμπουν στη βασιλεία του business casual του 2010.

Τι αποτελεί βασικό για το business casual; Μα φυσικά τα blazers και οι φλατ κομψές μπαλαρίνες.  Η JLaw έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές. Ακόμα και στις βραδινές εξόδους της για δείπνο στο Λος Άντζελες, η διάσημη ηθοποιός δεν σταματάει να φοράει τις αγαπημένες της άνετες και κομψές φίλες, ταιριασμένες με ένα απλό μονόχρωμο σύνολο επιβεβαιώνοντας ότι αυτό το αναμφισβήτητα διαχρονικό παπούτσι δεν θα φύγει σύντομα από τη μόδα.  

Στην τελευταία της εμφάνιση η Lawrence χρησιμοποίησε μονόχρωμα κομμάτια για να δημιουργήσει το chic της look. Ένα δερμάτινο σακάκι, μια μίντι φούστα, πουλόβερ και τις μπαλαρίνες της. Το δερμάτινο μπλέιζερ της, μαζί με τα σουέντ flat της, πρόσθεσαν μια ενδιαφέρουσα υφή στο συνολικό της ντύσιμο.

Το υπόλοιπο look κρατήθηκε σε minimal επίπεδα, προσθέτοντας μόνο μερικά χρυσά κολιέ και αφήνοντας τα ξανθά μαλλιά της λυτά σε χαλαρά φυσικά κύματα.

Γνωρίζουμε ότι ίσως δεν είναι αυτή η πιο συναρπαστική εμφάνιση της ηθοποιού, αλλά συνεχίζει να εκσυγχρονίζει το ιδανικό business casual σύνολο ακόμα και σε ιδιαίτερες βραδινές εξόδους. Πριν λίγο καιρό το φθινόπωρο, η όμορφη αμερικανίδα σταρ φορούσε παντελόνια με λευκό πουκάμισο ενώ ήταν έξω στη Νέα Υόρκη, κάτι που ξεφεύγει από το τυπικό look της σύγχρονης νυχτερινής ζωής. Αν και δεν είναι ακριβώς business casual, η Lawrence έχει επίσης επικαλεστεί μια άλλη βασική αισθητική του 2010, την hipster.

Καθώς μπαίνουμε βαθιά στο χειμώνα, είναι φυσικό να αναμένουμε επερχόμενα μοντέρνα κομμάτια και στυλ, και είναι ασφαλές να πούμε ότι το business casual και όλη η δόξα του θα συνεχίσει να είναι δημοφιλής. Blazers, παντελόνια, πουκάμισα και άλλα κομμάτια με κουμπιά θα είναι περισσότερο από ποτέ τα αγαπημένα μας για φέτος. Ενώ μερικοί μπορεί να θεωρούν τις μπαλαρίνες βαρετές και άχαρες, ιδιαίτερα υλικά όπως το δίχτυ και η διαφάνεια μπορούν να κάνουν το παπούτσι ξανά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. 

Με την Taylor Swift να επιλέγει loafers με τακούνι , τη Lawrence να γνέφει τρυφερά στη δεκαετία του 2010, τα slouchy totes να γίνονται ξανά δημοφιλή και τη Celine να στέλνει στενά τζιν στην πασαρέλα, είναι ξεκάθαρο ότι μας διακατέχει μια έντονη στιλιστική νοσταλγία. Η δεκαετία του 2010 is back! 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της