Skip to main content

FASHION TRENDS

4 fashion items που πρέπει να αποκτήσεις για να απογειώσεις το French style στην καθημερινότητά σου

Πού να επενδύσεις, τώρα που βρισκόμαστε και σε εκπτωτική περίοδο.



Τα French girls είναι τα απόλυτα υποκείμενα θαυμασμού για το αβίαστα chic και διαχρονικό στυλ τους. Αν και οι μεμονωμένες προτιμήσεις τους μπορεί να διαφέρουν, ακολουθούν τέσσερα fashion items που συνδέονται συνήθως με την αισθητική των Γαλλίδων και που πρέπει να αποκτήσεις για να απογειώσεις το French style στην καθημερινότητά σου.

Κλασικό ριγέ πουκάμισο ή πλεκτή μαρινιέρα

Το κλασικό ριγέ πουκάμισο ή μια πλεκτή μαρινιέρα – που φορούσαν αρχικά οι Γάλλοι ναυτικοί – είναι ένα βασικό στοιχείο στη γαλλική μόδα. Χαρακτηριστικά διαθέτει μπλε και λευκές κάθετες ρίγες όταν πρόκειται για πουκάμισο ή οριζόντιες ρίγες όταν μιλάμε για πλεκτό και χαρακτηρίζεται από τον απλό και διαχρονικό σχεδιασμό του. Συνδυάζεται ιδανικά με τζιν ή φούστα για μια καθημερινή και στυλάτη εμφάνιση.

Μεταξωτό φουλάρι

Τα μεταξωτά φουλάρια είναι ευέλικτα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν οι Γαλλίδες για να δώσουν λάμψη στα ρούχα τους. Είτε πρόκειται για ένα μεταξωτό φουλάρι δεμένο στο λαιμό, είτε για ένα που έχει μεταμορφωθεί σε ευφάνταστο τοπ, είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να προσθέσει μια πινελιά κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε σύνολο.

Καμπαρντίνα

Μια καμπαρντίνα είναι ένα κλασικό κομμάτι εξωτερικής ένδυσης που μπορεί αβίαστα να αναδείξει την εμφάνιση μιας γυναίκας. Είναι πρακτική για μεταβατικές καιρικές συνθήκες και προσθέτει μια φροντισμένη και δομημένη εμφάνιση. Τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ ή το καμηλό, συμβάλλουν στη διαχρονική ελκυστικότητά της.

Δερμάτινες μπαλαρίνες

Οι Γαλλίδες επιλέγουν συχνά άνετα αλλά κομψά υποδήματα και ένα ζευγάρι ποιοτικές δερμάτινες μπαλαρίνες είναι μια δημοφιλής επιλογή στη γκαρνταρόμπα τους. Πρόκειται για ένα ευέλικτο φλατ παπούτσι, κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις και μπορούν να συνδυαστούν τόσο με casual όσο και με πιο επίσημα ρούχα. Η έμφαση δίνεται στην άνεση χωρίς να θυσιάζεται το στυλ.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!