Skip to main content

FASHION TRENDS

5+1 βασικά ανδρικά ρούχα δίνουν στυλ και έμπνευση στα καθημερινά σου look!

Δανείσου από τη ντουλάπα του καλού σου μερικά κομμάτια κλειδιά που θα δημιουργήσουν hot εμφανίσεις για το γραφείο και όχι μόνο! 



Ποιος είπε ότι η ανδρική γκαρνταρόμπα δεν κρύβει μερικά διαμάντια που μπορούμε να εντάξουμε στη δική μας; Παρακάτω θα βρεις 7 βασικές ανδρικές επιλογές που θα δώσουν στιλ και έμπνευση στα καθημερινά και όχι μόνο look σου. Τα αγόρια πέρα από το να μας αγαπούν μας δανείζουν μερικά από τα πιο βασικά κομμάτια της ντουλάπας τους προσθέτοντας τη δική μας τσαχπίνικη πινελιά!Αν σου αρέσει η σκέψη, αλλά δεν είσαι σίγουρη πώς να το πετύχεις, πάρε ιδέες styling για τα πιο αγαπημένα βασικά ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ, από τουίντ μέχρι κοτλέ και παντελόνια για το γραφείο. 

Το παντελόνι με πιέτες

Το πλισέ παντελόνι σε ουδέτερους γήινους τόνους είναι μια υπέρκομψη και αγαπημένη επιλογή που δείχνει ιδιαίτερα σικ ειδικά όταν συνδυάζεται με κόκκινο πουκάμισο ή πουλόβερ. Συνδύασε με λευκά αθλητικά παπούτσια και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια καφέ ζώνη και χρυσά κοσμήματα .

The Boat Shoe

Τα παπούτσια για σκάφος, αυτά τα κλασσικά παντοφλέ που λατρεύουν να φοράνε οι άντρες κάθε ηλικίας, έχει φέτος την τιμητική του. Στη δική μας girly εκδοχή συνδύασέ το με κάλτσες και πλισέ φούστες για μια κομψή αλλά θηλυκή εμφάνιση. Μην διστάσεις να επιλέξεις ένα ζιβάγκο μέσα από ένα κομψό μπλέιζερ ως τελική πινελιά. 

Το Tweed Jacket

Με ένα τουίντ σακάκι δε μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος. Δοκίμασε να φτιάξεις ένα κομψό παιχνιδιάρικο look συνδυάζοντας μια maxi τζην φούστα, ένα κόκκινο pop πουλόβερ, δερμάτινες μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο με χαμηλό τακούνι και κομψά διακριτικά αξεσουάρ. 

Το κοτλέ παντελόνι

Τα άνετα κοτλέ είναι τέλεια για τους κρύους μήνες που διανύουμε. Μας αρέσει να τα συνδυάζουμε με μονόχρωμα βασικά τοπ, όπως ένα απαλό πουλόβερ από κασμίρ και δερμάτινα loafers που προσθέτουν ακριβώς τη σωστή πινελιά άνεσης και κομψότητας που θέλουμε. Μην παραλείψεις φυσικά ένα ζευγάρι όμορφα χρυσά σκουλαρίκια και μια διακριτική ζώνη με αγκράφα. 

Το Shacket

Το σακάκι - πουκάμισο θα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν και για αυτό αξίζει να εξοπλίσεις τη ντουλάπα σου με ένα. Συνδύασε μια πιο κλασική επιλογή με μια στενή μίντι φούστα και ένα αυστηρό διαχρονικό ζευγάρι γόβες που θα σε πάνε παντού από το πρωί στο γραφείο μέχρι μετά για μια έξοδο για φαγητό. Πέρασε μια μίνιμαλ τσάντα χιαστί με τα απολύτως απαραίτητα και διακόσμησε τα αυτιά σου με ένα ζευγάρι ενδιαφέροντα σκουλαρίκια.  

Το Γιλέκο

Εάν θέλεις να ενσωματώσεις ένα κλασικό ανδρικό γιλέκο στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί να μην ολοκληρώσεις με τα υπόλοιπα κομμάτια του κουστουμιού; Λατρεύουμε αυτόν τον συνδυασμό που μπορείς να φορέσεις τόσο μαζί όσο και χώρια. Ολοκλήρωσε με μια μεγάλη tote και κολιέ. 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social