Skip to main content

FASHION TRENDS

Leopard Print: Η αναβίωση του λεοπάρ για το 2024 είναι γεγονός! 

Το λεοπάρ έρχεται με φόρα να απογειώσει τις εμφανίσεις σου! 



Λαμβάνοντας υπόψη μας τις παγκόσμιες εβδομάδες μόδας και τις πιο διάσημες πασαρέλες μαζί με τις δημιουργίες τους μπορούμε να μιλάμε επίσημα πως αυτή ήταν και είναι μια εξαιρετική χρονιά για το leopard print. Αν και το leopard print μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική προσθήκη σε μια γκαρνταρόμπα, ειδικά αν κάποιος αγαπάει τη μινιμαλιστική αισθητική που βλέπουμε τις τελευταίες σεζόν, μπορούμε να κοιτάξουμε διάσημους star και a listers για μερικές στυλιστικές συμβουλές.

Το 2023 δεν έλειψαν hot εμφανίσεις με λεοπάρ. Μερικοί προτίμησαν μια πιο ελαφριά πινελιά, για να προσθέσουν ενδιαφέρον στα ρούχα τους. Η Kourtney Kardashian, αλλά και η αδερφή της, Kendall Jenner, επέλεξαν το λεοπάρ σε κάποια του μορφή για τις εμφανίσεις τους. 

Ορισμένοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ένα κομμάτι λεοπάρ ως έμφαση, συχνά συνδυάζοντάς το με μαύρο. Η Selma Blair, η Maya Hawke και η Rosamund Pike ακολούθησαν αυτή τη μέθοδο φέτος, προσθέτοντας σακάκια, μπλούζες και φούστες με ζωικά σχέδια, στα κατά τα άλλα total black ρούχα τους. Για όσες μπορεί να μην είναι έτοιμες να βουτήξουν σε ένα πλήρες leopard look, μια άλλη προσέγγιση στο styling περιλαμβάνει ένα τολμηρό αξεσουάρ. Τόσο η Dua Lipa όσο και η Halle Berry έδειξαν τις εμπριμέ τσάντες τους! 

Από την άλλη το λεοπάρ δεν πρωταγωνιστεί μόνο στα ρούχα. Ο δύτης Tom Daley έδειξε την αγάπη του στο leopard print με την εμμονή του σε μερικά funky παπούτσια τον περασμένο χρόνο. Ο σκηνοθέτης του Zola έδωσε ένα masterclass στο power-clashing, παρακολουθώντας μια εκδήλωση Miu Miu φορώντας ένα κλασικό καρό κιλτ με λεοπάρ Oxford. 

Μια από τις πιο κλασικές προσεγγίσεις για να φορέσεις στο λεοπάρ είναι απλά να έχεις ξεπεράσει κάποια ηλικιακά όρια. Η Irina Shayk αφοσιώθηκε στο λεοπάρ μοτίβο φέτος, φορώντας το πολλές φορές. Αγαπημένος της συνδυασμός φάνηκε να είναι ένα μάξι φόρεμα, σεταρισμένο με sneakers. Η Γουίνι Χάρλοου πήγε επίσης στο κόκκινο χαλί με ένα ολόσωμο λεοπάρ φόρεμα με μακριά μανίκια και τσέπες. Και ποιος θα μπορούσε να το απογειώσει καλύτερα από την J.Lo, που έκανε μια τριπλή βουτιά μέσα στο λεοπάρ; Τον Μάιο του 2023, η Lopez φόρεσε ένα μακρυμάνικο μίνι φόρεμα διακοσμημένο με φτερά στρουθοκαμήλου πάνω από ένα καλσόν με παγιέτες και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με λεοπάρ στιλέτο. Είτε λοιπόν θέλεις να δώσεις ένα ελαφρύ leopard touch στο look σου, είτε είσαι έτοιμη να κάνεις μια γενναία βουτιά μέσα σε αυτό και να το ευχαριστηθείς προβλέπουμε ότι το 2024 θα είναι η χρονιά του!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική