Skip to main content

FASHION TRENDS

Γκρι καλσόν: Η new entry τάση του χειμώνα!

Μετά το κόκκινο, το γκρι καλσόν είναι αυτό που προστίθεται στη shopping bag μας.



Παρεξηγημένο αλλά κλασικό, το γκρι χρώμα έμεινε για πολλά χρόνια εκτός, αλλά όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες σεζόν έχει κερδίσει ξανά την προσοχή που του αξίζει και βιώνει ένα δυναμικό revival. Αν παρακολουθείς στενά τις τάσεις, θα έχεις ήδη ακούσει για τα groutfits, τα total grey look που μονοπωλούν το street style, και όσον αφορά το γκρι καλσόν, το trend που το φέρνει στο επίκεντρο.

Το γκρι επέστρεψε στη σύγχρονη γκαρνταρόμπα σταδιακά, ξεκινώντας από τα πλεκτά πουλόβερ. Στη συνέχεια, οίκοι όπως Miu Miu και Courrèges αναθεώρησαν το κλασικό γκρι φούτερ, τη βάση της αθλητικής γκαρνταρόμπας, και το μετέτρεψαν σε all day item, όχι μόνο για καθημερινή χρήση αλλά ακόμη και για τις βραδινές εξόδους. Λίγο μετά, η viral τάση του TikTok, το librariancore, σφράγισε τη θέση του στην πρώτη γραμμή της μόδας με αποτέλεσμα οι γκρι αποχρώσεις να γίνονται βάση για τα πιο σύγχρονα σύνολα.

Το γκρι καλσόν αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς λεπτομέρειες του trend. Σε διάφορες αποχρώσεις, κυρίως πιο σκούρες, και σε οπακ εκδοχή, οι fashionistas φορούν το γκρι καλσόν σε κάθε είδους σύνολο, αντικαθιστώντας σε μεγάλο βαθμό το κλασικό μαύρο. Η τάση των χρωματιστών καλσόν άλλωστε, έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της, με τα red tights να κατακλύζουν το Instagram feed μας. Πέρα από στιλάτη, η πιο χοντρή μάλλινη εκδοχή του είναι ιδανική για τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες. Με ένα πλεκτό φόρεμα, ένα ζευγάρι χρωματιστές κάλτσες και loafers μπορείς να συνθέσεις ένα απόλυτα relevant καθημερινο look που θα σε συνοδεύσει παντού. Φυσικά, ο πιο safe τρόπος να το φορέσεις είναι σε groutfits, πλαισιώνοντάς το με τα πιο ωραία γκρι κομμάτια της ντουλάπας σου. Ένα αξεσουάρ ή ένα παπούτσι σε λευκό χρώμα θα δώσει το απαραίτητο «φως» στην εικόνα.

Λοιπόν τι λες έτοιμη να αφεθείς στην απόλυτη γοητεία του;

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού