Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτά τα σουτιέν θα θες να τα μοιράζεσαι!

Το "try my bra" θα γίνει η ατάκα της σεζόν και γι' αυτό υπεύθυνo είναι το sloggi που μας κάνει να πούμε wow, αποχαιρετώντας την κλασική μπανέλα.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Όταν εκεί έξω κυκλοφορούν άπειρα προϊόντα, θέλει πάρα πολύ κόπο και ψάξιμο για να βρεις το τέλειο, αυτό που θα σε κάνει να πεις wow. Kαι όταν το ανακαλύψεις, θες κατευθείαν να σηκώσεις το τηλέφωνο να το πεις στην κολλητή σου. Μέχρι και να ανεβάσεις status στο Facebook!​

sloggi1.jpgΔε σε αδικούμε. Όλα τα παραπάνω είναι πολύ γνώριμα και τα νιώσαμε και εμείς, όταν φορέσαμε τα νέα σουτιέν sloggi για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.  Η σειρά Wow Comfort είναι όνομα και πράγμα! Έχει καινοτόμα σουτιέν, που δεν είναι απλά σουτιέν…. είναι οι sloggi Comfy Cups.  

Τι είναι όμως οι Comfy Cups; Είναι cups που διαθέτουν ειδικό πλέγμα Flexi Mesh, αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Nαι πάρα πολύ καλά διαβάζεις! Ξέχνα τη μπανέλα που ήξερες! Εδώ μιλάμε για μια καινοτομία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας.sloggi2.jpg

Πώς να μην πούμε wow, λοιπόν; Μόλις ανακαλύψαμε κάτι που δεν περιμέναμε και που μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα. Στήριξη και παράλληλα ανάλαφρη αίσθηση. Σουτιέν που προσαρμόζονται στις κινήσεις του σώματος αλλά χωρίς συμβιβασμούς μέσα στην καθημερινότητα.

Με όλα αυτά, γίνεται να μην σηκώσουμε τα τηλέφωνα να πούμε στις φίλες μας "try my bra"; Δε γίνεται! Όπως, επίσης, δε γίνεται και να μη μιλήσουμε και για το push up σουτιέν της σειράς που απογειώνει το στήθος και χαρίζει ένα sexy décolleté για κάθε περίσταση.

Ένα μόνο πρόβλημα υπάρχει: δε ξέρουμε ποιό χρώμα sloggi Wow Comfort να διαλέξουμε. Τα σουτιέν σε συνδυασμό με τα σλιπ σε δύο κοψίματα, κυκλοφορούν σε 4 αποχρώσεις και δύσκολα ξεχωρίζουμε ποιά θα φορέσουμε για να έχουμε Wow διάθεση στο τσεπάκι. Tο all time classic μαύρο; Το πάντα διακριτικό μπεζ; Το παιχνιδιάρικο παλ ροζ; Ή μήπως το απαλό γαλάζιο που θυμίζει θάλασσα;

Πάμε να τα ξαναδούμε, μήπως και γίνει πιο εύκολη η απόφαση.  Βήμα 1ο, σουτιέν:

soutienin.jpg 

Bήμα 2ο, σλιπ. Μεγαλύτερα...

slipin11.jpg

ή μήπως με πιο έντονο κόψιμο;

slipin22.jpg

 

Όπως καταλαβαίνεις η απόφαση είναι δύσκολη! Όπως και να έχει, εσύ ό,τι κι αν διαλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις τους ζεστούς μήνες του χρόνου με άνεση και σταθερότητα!

Για περισσότερα wow μπες στο www.sloggi.gr . Εκεί θα μπορέσεις να δεις όλη τη συλλογή sloggi για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017! Είτε ψάχνεις για ένα απλό, καθημερινό εσώρουχο με "εγγύηση για πάντα" (Evernew, Evernew Lace), είτε με μεταξένια βαμβακερή αίσθηση ( 24/7 Cotton & 24/7 Cotton Lace​), θα καλυφτείς απόλυτα! Φυσικά, δε λείπουν από τη συλλογή και όλες οι αγαπημένες σειρές, που εδώ και τόσα χρόνια μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα μας όπως η Dolce (βαμβακερή σειρά με διακοσμητική δαντέλα και prints,  Light Lace (με απαλή floral δαντέλα), Light Ultra Soft (σλιπμε laser cut τεχνολογία για να μη διαγράφουν), Τοuch It (σλιπ χωρίς ραφές και laser cut τεχνολογία που δε διαγράφει) και Wow Breeze (με μαλακό ύφασμα και επίπεδα τελειώματα).

Και τέλος, επειδή Άνοιξη σημαίνει και... έρωτας, να ξέρεις ότι στο sloggi θα βρεις μοναδικά εσώρουχα και για τον καλό σου. Θα αποτελούν στήριγμα στην καθημερινότητα του, την εργασία, τη γυμναστική ακόμα και τη διασκέδαση. Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 πρωταγωνιστούν οι σειρές Avenue, Basic Soft και οι best selling Match και Start.

Μια υπέροχη καθημερινότητα και για τους δυό σας! 
 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;