Skip to main content

FASHION NEWS

Όλα τα super models σε ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο

Οι φωτογράφοι Luigi και Iango δημιούργησαν ένα εκπληκτικό portfolio με τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ



Σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι και παντού, οι φωτογράφοι Luigi και Iango ξεκίνησαν ένα εξαιρετικό έργο: να δημιουργήσουν ένα portfolio με τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ. Δουλεύοντας με fashion icons όπως Cindy Crawford, Carla Bruni, Claudia Schiffer, Kristen McMenamy, Elisabetta Dessy, Christy Turlington, Naomi Campbell, Shalom Harlow, Penelope Tree, Eva Herzigova, Lauren Hutton, Iman, Milla Jovovich, T Helena, Pat Cleveland, Stephanie Seymour, Carolyn Murphy, Kirsten Owen και Paulina Porizkova, το δίδυμο απαθανάτισε αυτά τα μεγαθήρια του κόσμου της μόδας σε διαχρονικές ασπρόμαυρες εικόνες.

Το νέο Vanity Fair "Fashion Issue" περιλαμβάνει πάνω από δώδεκα από τα πιο εμβληματικά σούπερ μόντελ από τη δεκαετία του '60 έως τη δεκαετία του '90 - συμπεριλαμβανομένων των Naomi Campbell, Cindy Crawford, Iman και ακόμη και Twiggy.

Εκτός από το έγχρωμο εξώφυλλο με όλες τις συμμετέχουσες μαζί, κάθε supermodel φωτογραφήθηκε ασπρόμαυρο.

 vanf

Τα μοντέλα, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται από 47 έως 79 ετών, έδωσαν πολλαπλά κομψά outfit κατά τη διάρκεια της διασκεδαστικής φωτογράφισης.

Ενώ η Elisabetta Dessy και η Amber Valletta κρατήθηκαν ως επί το πλείστον καλυμμένες, άλλα μοντέλα όπως η Eva Herzigova, η Helena Christensen και η Stephanie Seymour άφησαν λίγα στη φαντασία.

Η Κάμπελ έδειξε επίσης λίγο δέρμα φορώντας μια εντελώς διάφανη φλοράλ κάπα σε μια φωτογραφία προτού αλλάξει σε μια μεγάλη φτερωτή κόμμωση.

Αντίθετα, η Christy Turlington φαινόταν άνετη με ένα μακρυμάνικο πουλόβερ φόρεμα από το The Row.

Εν τω μεταξύ, άλλα μοντέλα έπαιξαν με διασκεδαστικά μοτίβα για να προσθέσουν λίγη λάμψη στα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα.

Η Carolyn Murphy φαινόταν κομψή με ένα πλήρες ρούχο με λεοπάρ στάμπα ενώ η Lauren Hutton επέλεξε ένα πλήρες πουά κοστούμι Marni.

Η Iman έκανε επίσης μια εμφάνιση με γεμάτα φτερά Dolce & Gabbana, η οποία περιελάμβανε ένα vintage καπέλο από πούπουλα Philip Tracy.

Η Milla Jovovich έκανε το ριγέ μπουφάν της εμπνευσμένο από τα ανδρικά ρούχα Valentino να φαίνεται φυσική επιλογή, καθώς η Pat Cleveland προσπαθούσε να ισορροπήσει ένα φλιτζάνι τσαγιού φορώντας μια διάφανη πλαστική καμπαρντίνα.

vanfa Η Χάρλοου έπαιζε με αναλογίες με μια παπλωματοθήκη με ντόνατς του Rick Owens, ενώ η Κάρλα Μπρούνι τόλμησε να ξεφύγει φορώντας ένα καλσόν ως παντελόνι.

Η Penelope Tree και η Kristen McMenamy έδειξαν και οι δύο την ευέλικτη ομορφιά τους αλλάζοντας τα μαλλιά τους στη μέση της φωτογραφίας, με τη δεύτερη να ποζάρει με ένα pixie cut και ξανθά εξτένσιον μέχρι τη μέση.

Η Carolyn Murphy, από την άλλη, άλλαξε δραστικά το glam της, ποζάροντας τόσο χωρίς μακιγιάζ όσο και με εντυπωσιακό eyeliner.

Ενώ η Twiggy επέλεξε πολλές διασκεδαστικές εμφανίσεις, διατήρησε το μακιγιάζ της σκούρο - κάνοντας τα εμβληματικά της μάτια πρωταγωνιστή του σόου.

Άλλες πρωταγωνίστριες της πασαρέλας δημιούργησαν τολμηρά αξεσουάρ, όπως η Claudia Schiffer που ανέδειξε τα τεράστια σκουλαρίκια σταυρό Dolce & Gabbana και η Paulina Porizkova που φόρεσε ένα κολιέ σαν γιακά.

Εν τω μεταξύ, η Σίντι Κρόφορντ κυκλοφόρησε το δικό της εξώφυλλο για το τεύχος με τα αστέρια με ένα σέξι, στενό μαύρο φόρεμα Versace.

Το φόρεμα που αγκάλιαζε τους γοφούς, που αναδείκνυε άφθονο ντεκολτέ, περιείχε λουλουδένιες διακοσμήσεις στο μπούστο με παγιέτες.

Η 57χρονη πόζαρε επίσης με ένα δαντελένιο σετ εσωρούχων Dolce & Gabbana που τραβούσε την προσοχή, το οποίο συνδυάστηκε με κάλτσες μέχρι τους μηρούς και γόβες στιλέτο.

Πολλά από τα αστέρια - όπως η Κρόφορντ και η Κάμπελ - συγκεντρώθηκαν επίσης πρόσφατα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Apple+ “The Super Models”.

 

Δες περισσότερα εδώ κι εδώ 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της