Skip to main content

FASHION NEWS

Νέα εποχή για την H&M Studio με το Pop-Up κατάστημα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Ελληνίδες influencers έδωσαν το παρών στα εγκαίνια



Η H&M ανακοινώνει με ενθουσιασμό ότι η συλλογή H&M Studio A/W23 παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού με μια καθηλωτική εμπειρία pop up καταστήματος στην περιοχή Marais. Ο χώρος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το φημισμένο πρακτορείο σχεδιασμού Crosby Studios. Το pop-up κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 26 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό έως και τις 30 Σεπτεμβρίου στη Galerie du Temple, 138 Rue du Temple, 75003 στο Παρίσι. Η συλλογή H&M Studio A/W23 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο hm.com στις 28 Σεπτεμβρίου.

«Είναι πάντα συναρπαστικό να παρουσιάζουμε τις συλλογές H&M Studio κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Αυτή η σεζόν σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την H&M Studio, εδραιώνοντας και εξελίσσοντας την πιο στοχευμένη συλλογή μόδας της H&M, γεμάτη κομψά, διαχρονικά κομμάτια σχεδιασμένα να φοριούνται για πολλά χρόνια στο μέλλον», λέει η Ann-Sofie Johansson, Head of Design Womenswear and Creative Advisor στην H&M.

Σχεδιασμένη ως πραγματική έκθεση, η pop-up εμπειρία, προβάλλει τη συλλογή H&M Studio A/W23 μέσα από μια τολμηρή εικαστική παρουσίαση σε κόκκινο χρώμα. Επιπλέον μια αφιερωματική αίθουσα με το αρχείο της H&M Studio θα παραθέτει 10 χρόνια συλλογών αλλά κι έναν ειδικό χώρο καφέ. Τα εγκαίνια του χώρου  πραγματοποιήθηκαν στις 25 Σεπτεμβρίου με ένα πάρτι για εκλεκτούς καλεσμένους. Την έκθεση επισκέφτηκε και η δημιουργική σύμβουλος της H&M Ann-Sofie Johansson και η σχεδιάστρια της H&M Studio Linda Wikell.

6

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του pop-up καταστήματος, βρέθηκαν και αγαπημένες Ελληνίδες influencers από τον χώρο της μόδας και της μουσικής. Η Έβελυν Καζαντζόγλου & η Natasha Kay παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, φορώντας fashion-forward outfits από τη συλλογή Studio AW23, συνδυάζοντας εντυπωσιακά κομμάτια με μια σύγχρονη αισθητική ηρωίδων φιλμ νουάρ.

«Για την pop up εμπειρία της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι της H&M Studio, σχεδιάσαμε έναν χώρο που αποτίει φόρο τιμής στο κόκκινο – το τολμηρό χρώμα του εμβληματικού λογότυπου της H&M. Ένα φουτουριστικό μικροσκοπικό δωμάτιο μέσα στο χώρο δημιουργεί μια βιωματική εμπειρία, με την πρόθεση να «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο. Offset με μεταλλικές λεπτομέρειες και χαλιά με στάμπες που παραπέμπουν στο print από τη συλλογή A/W23, το αποτέλεσμα είναι τολμηρό και ασυμβίβαστο, και προβάλλει τη συλλογή με συναρπαστικό στυλ», λέει ο Harry Nuriev, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. με έδρα τα Crosby Studios.

Μια τολμηρή νέα εποχή για το H&M Studio

Η pop up εμπειρία σηματοδοτεί ένα τολμηρό νέο κεφάλαιο για την H&M Studio. Το 2023, μετά από 10 χρόνια πρωτοποριακών συλλογών, η H&M Studio θα επεκταθεί ως η πιο στοχευμένη πρόταση μόδας της H&M. Στο εξής, θα περιλαμβάνει ένα δημιουργικό πλαίσιο με πολλές συλλογές H&M Studio ανά έτος και ανά σεζόν. Θα ενσωματώσει επίσης στοιχεία από την H&M Innovation Stories, τη σειρά θεματικών συλλογών που αναδεικνύουν καινοτόμες διαδικασίες και υλικά.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της